Need Music

Need Music er en unik gruppe bestående av de mest profilerte klubb-artistene vi har i Norge. Gruppen er et kontinentalt live-show hvor man kan sette sammen en DJ med en rekke variasjoner av live elementer som saksofon, gitar, vokal, trompet, djembe og el-fiolin. Nedenfor er en lite knippe av populære konsepter, men vi kan skreddersy pakke til enhver anledning etter ønske, behov og budsjett.

Send en uforpliktende forespørsel på Need Music!

Om Need Music

Blåsemafian

Opplev den elektrifiserende fusjonen av tradisjonell messingmusikk og moderne pop/EDM med Blåsemafian, Norges hotteste brassband! Deres tilstedeværelse på scenen og smittende energi har gjort dem til en av de mest ettertraktede navnene innen moderne messingmusikk. Med millioner av streams, eksplosive konserter og en imponerende Eurovision Song Contest 2021-prestasjon, befester Blåsemafian sin posisjon som en unik instrumentalgruppe.

Søstrene Hals

En unik opplevelse av lidenskap og talent! Opplev en musikalsk reise fra klassisk eleganse til banebrytende rytmer med Søstrene Hals – en magisk sopran- og fiolinduo! Vokst opp i Oslo, utdannet ved prestisjefylte institusjoner i London og København, har de begeistret publikum både nasjonalt og internasjonalt. Utforsk grensene mellom klassisk og moderne, fra vakre perler til de tøffe rytmer.

 

Jazzclap

Opplev en unik reise der sjarmen fra jazzlounge-duo smelter sammen med moderne DJ-rytmer, noe som skaper en fortryllende atmosfære. Forestill deg gitaristen som elegant danser over strengene, og trompetens toner fyller luften med magi. Denne eksepsjonelle duoen skaper en tidløs, moderne stemning, og forvandler arrangementet ditt til et uforglemmelig sted av lyd og følelser. Velkommen til en verden av eleganse og lidenskap.

N33D

Er du klar for å løfte feststemningen til nye høyder? Opplev et musikalsk fyrverkeri med Norges heteste musikkollektiv, N33D! Deres eksplosive opptredener, unike blanding av DJ, live musikere og elektronisk magi, skaper uforglemmelige øyeblikk. La deg rive med av deres magnetiske opptredener og bli en del av en fest som vil få alle til å danse gjennom natten!

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!