Teambuilding

Teambuilding er lek for voksne som er viktig for bedriftskulturen. Det legges stor vekt på samarbeid, lagbygging, kommunikasjon, glede og kreativitet.

Vi skreddersyr opplegg i lag med våre samarbeidspartnere bestående av aktiviteter, god mat og gjerne noe underholdning. Enten det dreier seg om opplegg en halv dag eller en full kveld. Vi kan også levere kun aktiviteten og skreddersyr opplegg enten det er ute eller inne, på et hotell eller deres eget lokale.

All form for teambuilding er lagt opp med tanke på at alle skal kunne delta, uavhengig av alder og fysisk form. Det skal være morsomt, inkluderende og frigjørende. Alle skal få være seg selv, kose seg i hverandres selskap og selv få gjøre noe de sannsynligvis ikke har gjort før.

Teambuilding i en rekke anledninger

  • Helaften med aktiviteter, god mat og livemusikk.
  • Sommerfest med teambuilding, grillmat og trubadur
  • Halvdagsarrangement med lunsj, faglig og aktivitet.
  • To timers teambuilding mellom konferansedagen og middagen
  • Et avbrekk med en aktivitet på 30 til 60 minutter på konferansen
  • En forlenget lunsj på jobb som avsluttes med en aktivitet

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt

Skap uforglemmelige bedriftsopplevelser med våre spektakulære temafester! Enten det er å styrke teamets samhold eller imponere kunder, er våre temafester en sikker suksess. Reis gjennom tid og kulturer, fra glamorøse "Gatsby Nights" til latterfylt magi med "A Magic Night" Besøk ulike land hvor både underholdning og mat er skreddersydd til hver destinasjon. Kun fantasien setter grenser for hvilken tematikk dere ønsker å utforske. La oss ta hånd om alle detaljene slik at du kan fokusere på å nyte kvelden sammen med kollegaer og kunder. Velkommen til uforglemmelige opplevelser med våre temafester!

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!

Forslag til teambuilding / aktiviteter

Moderne rebusløp

Et nymoderne rebusløp

Gold, silver, and bronze medals.

OL Leker

Klassekampen

Gården

Tom Weum

Beat 4 Beat