Frode Alnæs

En av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I over 35 år har han gledet et stort publikum i både inn- og utland gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør. (Bilde: Mona Nordøy)

Send en uforpliktende forespørsel på Frode Alnæs!

Om Frode Alnæs

Frode Alnæs er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser.

Han kan blant annet se tilbake på 10 uker på den klassiske billboard-listen, hatt 8 album inne på VG-lista med bandet Dance With the Stranger og vunnet 3 spellemannspriser inkludert årets spellemann.

Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”.

Frode har gitt ut flere soloalbum, og i løpet av året er han aktuell med nytt album med norske tekster.

Med sin kritikerroste soloforestilling «Min dans med strenger» høstet han fantastiske tilbakemeldinger når han nylig gjestet over 60 kulturhus over hele landet.

En svært etterspurt og erfaren underholder. Han har alltid med seg gitaren og sitt gode humør på jobb, og tar på seg alt fra musikalske underholdningsinnslag og minikonserter, til å lede arrangement med stødig hånd.

Frode er en inkluderende og allsidig artist, skaper alltid god stemning, og er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

Frode er en multikunstner og mulighetene er mange.

Du kan for eksempelvis booke han til en 30 minutters konsert / underholdningsinnslag mellom middag og dessert eller booke han med poradiske innslag mellom rettene.

Med denne eminente entertaineren på scenen får du musikalske godbiter av høy kvalitet i kombinasjon med lune og gode historer.

Og hvem veit kanskje får du oppleve en liten musikkquiz fra scenen eller andre krumspring gjennom kvelden.

Frode kan også påta seg rollen som kveldens konferansier om du skulle ønske dette.

Video 1

Video 2

 

Video 3 

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!