Jim Jacobsen

Jim Jacobsen leverer alt fra små historier og sang gjennom middagen til å spille opp til fest og dans etter desserten.

Send en uforpliktende forespørsel på Jim Jacobsen!

Om Jim Jacobsen

Jacobsen har gjennomført mer enn 2.500 arrangement oppdrag gjennom de siste årene og er det vi kaller en veteran i innenfor ulike events. Underholdning tilknytningen middagen, julebord, sommerfest og andre sosiale begivenheter.

Ønskes underholdning gjennom middagen kan Jim Jacobsen benyttes som kveldens konferansier hvor han holder den røde tråden gjennom kvelden, kommer med små historier, sang og rett og slett skape en god stemning.

Jim kan også komme inn å gjøre kun innslag fra 20 til 45 minutter, for et eksempel mellom middag og dessert. Mulighetene er mange, alt fra Quis til allsang. Eller rett og slett små historier, sang og god stemning til ditt arrangement.

Jim kan også spille opp til fest og dans, han er en av landets fremste allsang og party-trubadurer. Han har gjort en rekke firma events og felles betegnelsen er topp stemning hver eneste kveld.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!