Emma Noor

Den lille sangfuglen med den store stemmen. Hun har hele livet visst at hun ønsker å bli en superstjerne og det er nettopp det hun er på vei til å bli.

Send en uforpliktende forespørsel på Emma Noor!

Om Emma Noor

Emma Noor startet artistlivet allerede for mange år siden og i en alder av 13 til 14 år holdt hun over 100 konserter på ett år.

Hun ble for alvor kjent under MGP Jr. og plutselig sto hun på direktesendt tv i Oslo spektrum i 2015. Der deltok med sin egenskrevne låt Hjerterytmen, og i etterkant reiste hun rundt i Norge og opptrådte med låta.

Høsten 2018 ble det mer TV tid når tv-seerne på nytt ble kjent med Emma Noor Løvslett gjennom talentkonkurransen Idol, der hun har utmerket seg med både sangstemme og en god dose sjarm.

Gladjenta fra Bryne har alltid elsket musikk og er nå elev på Stavanger katedralskoles musikklinje. Hun har blitt tildelt kulturskolestipendet og drømmestipendet. Emma Noor med sin allsidighet passer både til et ungt og et voksent publikum.

Vi garanterer at denne gla-jenta setter et fantastisk preg på et hvert arrangement, hun kan både stille med minikonsert eller komme mellom rettene for ås pre musikalske godbiter gjennom kvelden.

Video

Video 2

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!