July Sax & DJ AA:GE

Tenk nytt og book noe dere ikke har hatt som underholdning tidligere. Benytt July Sax kombinert med DJ AA:GE, vi garanterer eksplosive shownummer gjennom kvelden!

Send en uforpliktende forespørsel på July Sax & DJ AA:GE!

Om July Sax & DJ AA:GE

Det å kjøre DJ kombinert med saksofon er et unikt konsept som gjør at dine gjester får opplevelser de ikke hadde forventet. July Sax Sax er en  entertainer i særklasse som leverer musikalske godbiter og topp stemning.

Om det er årets julebord som skal i gang, en kick off, sommerfest eller kanskje et pauseinnslag på konferansen er dette et konsept vi i Topp Arrangement har levert til våre kunder i en årrekke og det blir topp stemning hver eneste gang.

July er i vinden som aldri før og for en liten tid tilbake spilte hun på VG lista foran 60.000 tilskuere.

Nedenfor er forslag på konsept.

Musikalske innslag under middagen

Lounge
Første innslag er når dørene åpnes, på scenen står July Sax & DJ og spiller herlig lounge musikk. En slik start på kvelden gir en fantastisk atmosfære når man skal finne sitt bord for kvelden.

Shownumre
Mellom rettene blir det show numre på 5-6 minutter, totalt 3 til 4 show løpet av kvelden. Her får oppleve eksplosive shownummer med masse energi og begestring. Du skal ikke se bort fra at July både beveger seg i salen og kanskje står på en stol eller bord løpet av kvelden.

Afterparty
Etter dette går som regel et partyband på scenen. Eventuelt kan DJ kan være igjen å spille ut i den seine nattetime. Ønsker man i tillegg at saksofonist(er) komme innom sporadisk type 3 x 10 minutter løpet av DJ settet er også dette mulig.

Video

Video 2

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!