Are Sleveland

Med Are Sleveland blir det god stemning når han spiller opp til fest og dans, han kan i tillegg kombinere med musikalsk underholdning som et lite innslag mellom hovedrett og dessert om ønskelig.

Send en uforpliktende forespørsel på Are Sleveland!

Om Are Sleveland

Are er opprinnelig fra Egersund og er i dag bosatt i Stavanger. En erfaren artist og låtskriver som har vært på utallige scener. Han spiller fra et bredt repertoar med kjente låter som passer for folk flest.

Are er en veldig populær trubadur som ofte spiller opp til fest og dans. Han kan leies inn til ditt sosiale arrangement, enten det er snakk om en middag, et kickoff, julebord eller sommerfest. Han er flink til å tilpasse seg sitt publikum

Mot et tillegg kan man også få Are til å komme inn mellom hovedrett og dessert for et 20 minutters musikalsk underholdning. Da med en miks av egne låter, coversanger og gode historier. Han kan også kjøre en 30 minutters musikkquiz for de som heller ønsker dette.

Han har også laget egen musikk, hvor flere at låtene er basert på Ingvar Hovland sine tekster. De opptrer også sammen med skreddersydde tekster og innslag tilpasset kunde. Når Are og Ingvar skal ut på oppdrag sammen kan de og få litt tekst i forkant fra kunde hvor de setter sammen en sang som fremføres.

Mulighetene er mange, ta gjerne kontakt for hvordan vi kan tilrettelegge for at din kveld blir en suksess.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!