Hilde Selvikvåg

Hilde Selvikvåg gir deg en god opplevelse med vakker sang og toner fra piano. Gjennom de siste årene har hun funnet sitt uttrykk gjennom visepop på egen dialekt.

Send en uforpliktende forespørsel på Hilde Selvikvåg!

Om Hilde Selvikvåg

Helt siden Hilde Selvikvåg var 6 år gammel har hun spilt piano og siden den gang har artisten fra Jæren etablert seg som en folkekjær artist her til lands.

Det Spellemannominerte debutalbumet ”Slepp meg fri” fra 2015 ble raskt fulgt opp av knallsterke singler som ”Karusell”, ”Anemone” ”Indie” og ”Janei”.

Låtene til Hilde har fått mye radiotid på blant annet P3 og NRK P1, noe som har gjort Hilde Selvikvåg til en av landets mest spilte norskspråklige artister de siste årene.

Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine på klingende jærdialekt, slik som bare hun kan. Låtene appellerer til både det såre og det sterke, ingen går upåvirket fra en konsert med Hilde.

Hilde Selvikvåg blir ofte booket til firma arrangement, enten det skulle dreie seg om et avbrekk i en konferanse eller musikalske godbiter til en middag eller sosialt arrangement.

Så om du ser for deg et par sanger, minikonsert eller full konsert er det bare å ta kontakt.

Video

Video 2

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!