Britt-Synnøve Johansen

Spellemannsnominert artist, med en helt unik tilstedeværelse på scenen.

Send en uforpliktende forespørsel på Britt-Synnøve Johansen!

Om Britt-Synnøve Johansen

Britt-Synnøve er kjent for sine lidenskapelige fremføringer av blant annet Edith Piafs udødelige sanger. Hennes formidling av musikk og tekster gir lytteren en sjelden opplevelse, der hun veksler mellom kraftfulle eksplosjoner og det aller sarteste uttrykk.

Britt-Synnøve er, tross en rekke utgivelser, først og fremst live-artist. Hun er en sterk historieforteller, og hun elsker samspillet som oppstår mellom scene og publikum. Å bruke publikum aktivt er noe hun ofte gjør. Hun skriver sine egne tekster, men tolker eller oversetter også gjerne andres.

Britt-Synnøve har også hatt en rekke hovedroller i store musikaler på blant annet Rogaland teater, som «Les Miserables», «Tønes», «Oliver», «Annie», «Kristina från Duvamåla» og den prisvinnende oppsetningen av «Billy Elliot»

Foruten «Mot himmlen i Paris – Piaf på norsk» (2002) har Britt-Synnøve blant annet også gitt ut tango på norsk, sigøynermusikk sammen med Gjertruds sigøynerorkester og den spellemannsnominerte barneplaten «Skakke Sanger». Hennes nyeste utgivelse «Mørk Salong» (2022) har høstet svært gode anmeldelser.

Britt-Synnøve opptrer i ulike konstellasjoner, med alt fra en musiker til seksmannsorkester.

Spotify:
Hør sangen “Mot himmelen” https://open.spotify.com/album/5AHKz80Q2zTjOWs6I2APAH?si=-VqEoGMqRlCkTXqb8yMu8w 
Hør sangen “Mørk salong” https://open.spotify.com/album/57QaTBZiX1eAt1dW0OMMcM?si=NvCgi0AsRDeSQEdYOUUDog 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!