Inger Lise Hope

Inger Lise Hope

Inger Lise Hope er en fantastisk artist basert i Stavanger som er svært allsidig innenfor ulike sjangre og stilarter.

Hennes merittliste er lang og vi nevner blant annet at hun har hatt hovedrollen som «Skjønnheten» i Skjønnheten og Udyret. Hope har også vært å se på Grand Dinnershow i Egersund, Sommerrevyen i Sandnes, MODS-musikalen Revansj, forestillingen Sex og Siddisliv, samt ulike julekonserter og mye mer.

I tillegg har hun gjort en rekke event-jobber for både offentlig og det private næringsliv gjennom de siste årene til stor suksess. Man kan også få skeddersydd det musikalske om du som kunde har et spesielt tema på arrangementet eller ønsker musikk og sanger fra en spesiell tidsepoke.

Inger Lise har med seg gitarist og nedenfor er noen forslag til konsept.

Musikalske innslag gjennom kvelden.
Når gjestene har satt seg til bords gjør Inger Lise med gitarist et par sanger som setter en fantastisk atmosfære allerede fra starten av kvelden. Etter middag er de tilbake med et par nye sanger, og om ønskelig kan hun også avslutte med en sang eller to etter dessert.

Minikonsert
Et annet alternativ er å kjøre en minikonsert. Her kan man for et eksempel kun kjøre 3-4 sanger, eller om man ønsker en lengre sekvens kan hun anbefale konsert rundt 20 -25 minutter.

Ta kontakt for booking.

 

Kategori