Inger Lise Hope

Inger Lise Hope er en fantastisk artist basert i Stavanger som er svært allsidig innenfor ulike sjangre og stilarter.

Send en uforpliktende forespørsel på Inger Lise Hope!

Om Inger Lise Hope

The Voice-aktuelle Inger Lise har en lang merittliste og vi nevner blant annet at hun har hatt hovedrollen som «Skjønnheten» i Skjønnheten og Udyret.

Hope har også vært å se på Grand Dinnershow i Egersund, Sommerrevyen i Sandnes, MODS-musikalen Revansj, forestillingen Sex og Siddisliv, samt ulike julekonserter og mye mer.

I tillegg har hun gjort en rekke event-jobber for både offentlig og det private næringsliv gjennom de siste årene til stor suksess.

Man kan også få skeddersydd det musikalske om du som kunde har et spesielt tema på arrangementet eller ønsker musikk og sanger fra en spesiell tidsepoke.

Musikalske innslag gjennom kvelden.
Når gjestene har satt seg til bords gjør Inger Lise med gitarist et par sanger som setter en fantastisk atmosfære allerede fra starten av kvelden. Etter middag er de tilbake med et par nye sanger, og om ønskelig kan hun også avslutte med en sang eller to etter dessert.

Inger Lise har alltid med seg gitarist når hun opptrer, men man kan også booke et fullverdig dinnershow hvor hun i tillegg har med dansere.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!