Åge Sten Nilsen

En garantert suksess til ditt arrangement er en Queen-medley med Åge Sten Nilsen.

Send en uforpliktende forespørsel på Åge Sten Nilsen!

Om Åge Sten Nilsen

Gjestene vil blant annet få oppleve sanger som «We Will Rock you» og «We Are The Champions». Det blir fort allsang og en hel sal som står og klapper med. Medleyen er perfekt å kjøre etter dessert og før kveldens partyband eller DJ går på scenen.

Åge sten Nilsen har siden Wig Wams eventyrlige suksess markert seg sterkt som en artist som står trygt på egne bein. Etter kritikerroste roller i musikaler som Chess og Which Witch, nasjonal suksess med sitt selvproduserte Queen show: The Show Must Go On og Tv debut som programleder i en av Tv-3’s største suksesser Singing Bee.

Wig Wam fikk sitt endelige gjennombrudd i 2005 da bandet vant Melodi Grand Prix og hele Norges hjerter med monsterhiten In My Dreams. Wig Wam skapte furore i den internasjonale finalen i Kiev, hvor bandet endte på en knall sterk 9.plass.

Mulighetene med å bruke Åge er mange og vi nevner, solo hvor han gjør Queen medley med singback, fullt band med både Queen, samt Wig Wam. Eller hva med full forestilling med «The Show Must Go On» med dansere og ensemble.

Ta kontakt for booking av Åge Sten Nilsen til ditt arrangement.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!