Vidar Johnsen

Opplev den tidligere VAMP vokalisten med den store stemmen fremføre fantastiske låter som blant annet Månemannen, Fuglane vett og Tir n'a Noir.

Send en uforpliktende forespørsel på Vidar Johnsen!

Om Vidar Johnsen

Vidar Johnsen kan se tilbake på 30 år som artist hvor han har toppet VG lista, solgt 600.000,- album i Norden, har millioner av nedlastninger fra strømmetjenester og vært nominert til en rekke spellemannspris.

Han går for å være en av landets aller største artister og tekstformidlere som sammen med publikum alltid skaper øyeblikk man sent vil glemme. Han har også gjort en rekke musikalske samarbeid med artister som Rita Eriksen og Peter Nordberg.

Med Vidar på ditt neste event vil du oppleve en kreativ artist som innehar en av Norges beste stemmer. Han har alt fra det følsomme til et skikkelig fyrverkeri. En entertainer som levere hundre prosent fra scenen, hver eneste gang! Musikk er tidløs og passer til alle anledninger.

Han kan bookes alene, med trio eller med fullt band! Fellesnevneren er at uansett format vil du oppleve låter som alle har et forhold til og som har vært elsket av radio, publikummere og konsertgjengere gjennom flere tiår.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!