Tante Gørilds

Tante Gørilds, et av Norges beste cover-band og leverer alltid til topp stemning når de spiller opp til fest og dans.

Send en uforpliktende forespørsel på Tante Gørilds!

Om Tante Gørilds

Partybandet spiller coverlåter innenfor rock, pop, funk og er et sikkert kort å velge og levrer alltid varene ute på firma arrangement. Bli ikke skremt av bandnavnet for denne gjengen har siden 1995 har utallige  spillejobber til stor suksess på ethvert arrangement.

Med fartstid fra Dream Police, Grandpas Groove dept, Prima Vera, Ingrid Bjørnov, Beat for beat på nrk og en hel haug med andre artister , er det verken fartstid eller kvalitet det står på. Bandet satser på party med høy allsangfaktor med låter fra de siste 4 tiår.

Og så kommer det sikkert en og annen «gjesteartist» gjennom kvelden, disse gutta har nemlig noen gjestenummer gjennom kvelden som lager noen overraskelser du helt sikkert ikke har sett tidligere og heller aldri kommer til å se igjen.

Bandet er ettertraktet for Næringslivet sine arrangement og de har gjort alt fra hagefester og intime oppdrag utenlands til større firmajobber med mange ehundre gjester tiul festivaler med flere tusen tilskuere.

De gav også ut sin første singel i 2019, se video på høyre siden og sangen “Tjena”

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!