Karin Hodne

Karin er en allsidig, sjarmerende artist med en fantastisk stemme

Send en uforpliktende forespørsel på Karin Hodne!

Om Karin Hodne

Karin Hodne har spilt i mange teaterstykker og oppsetninger gjennom de siste årene og man kan, blant annet, nevne «Reisen til julestjernen» hvor hun hadde hovedrollen i 2013, 2015 og 2017, Bruredansen i 2012 og 2015, hvor hun også hadde hovedrollen.

I tillegg har Karin mye erfaring i eventbransjen som sanger og artist. Hun har jobbet på alle typer arrangementer over hele Vestlandet. Karin har flere konsepter som du kan lese mer om nedenfor.

Musikalske innslag
Karin Hodne gjør et musikalsk innslag sammen med en gitarist. Innslaget er av valgfri lengde/sjanger under middagen for å skape stemning. Her kan man velge mellom alt fra Dire Straits og Bob Dylan til Justin Bieber og Britney Spears.

Syngende servitør
Som syngende servitør forteller kveldens konferansier sier at nå er det klart for en av kveldens servitører som serverer med en litt egen vri, lydmann setter så på lydfil og Karin kommer syngende inn som en servitør med sangen “All That Jazz” Etter middag kommer hun inn som seg selv med en ny sang, for et eksempel i rød kjole før hun avslutningsvis etter dessert kjører siste sang i eksempelvis gull kjole.

Allsang
Karin med gitarist kan også gjøre 45 minutter fullpakket med «slagere» som alle kan. Her er det høy allsang og stemningsfaktor. Her er vi innom alt fra Stavangerkameratene, Van Morrison og The kids. Karin er kjent for å bevege seg gjennom rommet mens hun synger, og får med seg hele selskapet. Hun har et bredt repetoar, og ser an hva selskapet responderer på og justerer setlisten underveis, slik at alt blir optimalt for allsang og partystemning.

Spille opp til fest og dans 
Karin og gitarist gjør 2-3 sett etter middag. Repertoaret er veldig allsidig, og har alt fra skikkelige swinglåter til «klinaser» og allsang. Dette passer perfekt etter middagen, for å komme i stemning. Hvis rom og teknikk tillater det, beveger Karin seg rundt i lokalet.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!