Konferanse

Vi bistår ditt firma med planleggingen av din neste konferanse. Enten det skulle dreie seg om totalproduksjonen hvor vi er med fra ide til gjennomføring eller om det skulle dreie seg om deler av innholdet som å levere ekstern foredragsholder eller annet til ditt neste arrangement.

Totalproduksjon konferanse

Planlegger ditt firma en konferanse? Da er det viktig at alle detaljer er på plass. At det lydtekniske fungerer, logistikken flyter, at maten er sunn og smaksrik og at konferansen er engasjerende, motiverende og gir merverdi for gjestene.

Les mer.

Prosjektledelse

Vi bistår våre kunder gjennom hele prosessen for å sikre en vellykket og profesjonell gjennomføring av arrangementet. Vårt team av erfarne prosjektledere og koordinatorer er til stede både før og under arrangementet for å sikre en sømløs opplevelse.

Les mer

Teknisk leveranse

Teknisk leveranse er av ytterste viktighet på ethvert arrangement. Det er avgjørende med lyd av høy kvalitet, problemfri AV-teknologi og riktig belysning for at publikum får en optimal opplevelse av alt som utspiller seg på scenen.

Les mer

Digitale verktøy

Vi lever i en digital verden, og vi ser en økende etterspørsel etter muligheter for hvordan vi kan bidra til å effektivisere og profesjonalisere planlegging og gjennomføring av arrangementer.

Les mer

Foredragsholdere

Vi bistår med formidling av eksterne foredragsholdere som leverer motiverende og engasjerende foredrag til din neste konferanse.

Les mer

Kveldsunderholdning

Vi tilbyr et bredt spekter av komikere, artister, livemusikk og underholdningskonsepter som kan tilpasses din konferansemiddag. Uansett om du ønsker et lite humorinnslag, en musikkopptreden eller en spektakulær begivenhet, er vi klare til å skreddersy forslag som møter dine ønsker, behov og budsjett.

Les mer

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
publikumforanscene

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!