Tommy Fredvang

Med sitt vinnende vesen, ektefølte tekster og karakteristiske stemme sjarmerer Tommy Fredvang alltid publikumet sitt. Han har sluppet flere norskspråklige album hvor hans singler blir stadig hørt på nasjonale radiostasjoner.

Send en uforpliktende forespørsel på Tommy Fredvang!

Om Tommy Fredvang

Tommy Fredvang ble først kjent for allmennheten da han slo igjennom i X-Factor i 2009 og har i ettertid opparbeidet seg en sterk bakgrunn som live-artist gjennom Stjernekamp, MGP, 3 Norgesturnéer med “Vi elsker ABBA” sammen med Inger Lise Rypdal, Rita Eriksen, Jannike Kruse og Espen Grjotheim – og sist gjennom 6 Norgesturnéer som vokalist i Stavangerkameratene.

Stavangerkameratene ble i 2022 spellemannsnominert, og har med sine 90 millioner streams fort blitt en folkefavoritt hos nordmenn over hele landet.

Tommy har siden 2020 gitt ut to norskspråklige album, og har nå i 2023 allerede sluppet noen singler til sitt tredje album. Hans singler har fått høy radiorotasjon nasjonalt i Norge, og singelen ”Stå i ro”, sammen med Rita Eriksen, ble den fjerde mest spilte norskspråklige låten på norsk radio.

Tommy fremfører sine låter med en naturlig oppbygning, forteller ofte litt om sin historie og hva som ligger bak tekstene i låtene han synger, og slår ofte av en avvæpnende spøk for å få en livlig og avslappet atmosfære i publikum.

Tommy kan bookes som live-performance skreddersydd til alt fra julebord, firmafest, musikalsk innslag i et selskap eller sosialt arrangement. Han kan bookes som trio med gitar og piano, fullt band, eller som solo med en enkel krakk og kassegitar.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!