Trio Triola

Start kvelden med på en magisk måte eller bryt av konferansen med musikalsk gåsehud.

Send en uforpliktende forespørsel på Trio Triola!

Om Trio Triola

Mulighetene er mange, både på sosiale arrangement og faglige settinger. Denn trioen er fra Stavanger og leverer magi på ethvert arrangement de blir booke inn til.

Siden 2005 har trioen hatt opptredener i Norge og Tyskland med et bredt repertoar som spenner fra operetter, musikaler, filmmusikk, kabaret, tango m.m. Trio Triola kan leies inn til alle anledninger, store som små!

Trio Triola består av Astrid Kallenbach-Gustavson (sopran), Milan Rabrenovic (piano) og Una Maja Vagner (fiolin)

Astrid Kallenbach-Gustavson (vokal) er opprinnelig fra Leipzig i Tyskland  hvor hun studerte sang ved musikkskolen Johann Sebastian Bach, under ledelse av Steffi Schlegel. Hun har videreutdannet seg i sang hos professor Viggo Pettersen ved UiS. Hennes repertoar spenner fra barokkmusikk via opera og operetter til musikaler – noe som har gitt henne en rekke oppdrag i både Norge, England og Tyskland. I 1999 og 2002 vant Kallenbach-Gustavson førstepris i musikkonkurransen ”Jugend musiziert” i Sachsen i Tyskland, en region med 4,3 millioner innbyggere.

Milan Rabrenovic (pianist) tok sin mastergrad i piano ved UiS, hvor han i dag jobber som lektor og  klaver akkompagnatør. Rabrenovic er vikar i Stavanger Symfoniorkester (SSO) og kommer opprinnelig fra Beograd i Serbia, hvor han tok sin bachelorgrad ved musikkfakultetet ved University of Arts. I 2002 vant Milan en internasjonal pianokonkurranse i Athen, og i samme konkurranse mottok han en pris for beste tolkning av klassiske stykker. Milan har vært solist i Belgrade Philharmonic Orchestra og Radio Symphony Orchestra of Serbia. Milan har vunnet en rekke priser for sitt fremragende pianotalent og har turnert med ulike programmer i Norge, Serbia, Tsjekkia, Frankrike og Italia.

Una Maja Vagner er fiolinist i SSO og tok sin mastergrad i fiolin ved UiS. I likhet med Milan fullførte hun sin bachelorgrad på musikkfakultetet ved University of Arts i sin hjemby Beograd. Vagner har vært solist i Belgrade String Orchestra og Academy Symphony Orchestra i Serbia og hatt solistopptredener i Italia, Østerrike, Frankrike, Hellas, Israel, Polen og Tsjekkia – i tillegg til SSO. Maja har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser, noe som medførte at hennes hjemby Beograd forærte henne ”October award of City Beograd for extraordinary results”. I 1994 fremførte Vagner et solostykke i Vatikanet i forbindelse med arrangementet ”For peace in the world.”

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!