Tore Pang / Kriminell Kunst

Tore Pang har et fantastisk live-show fra scenen. Dette er Stavanger-hiphop med rå flow, internasjonalt produksjonsnivå og sanger med skikkelig fengende refreng.

Send en uforpliktende forespørsel på Tore Pang / Kriminell Kunst!

Om Tore Pang / Kriminell Kunst

Kriminell Kunst består av Tore Pang og Jenzki og sammen med DJ «Pursuit» I flere år har gruppen boblet i undergrunnen mens de jevnt og trutt har bygget en lojal fanbase med sine energiske konserter og populære låter som Gjer faen, Javel og Joggejeans.

Kriminell kunst har hatt flere låter på ulike radiostasjoner, blitt kåret til «ukas urørt» og vunnet prisen «årets «live-act» i Natt og Dag sine lesere hvor nærmere 10.000 personer deltok.

Gruppa ble også booka te å varma opp for Mods på den legendariske konserten på Viking Stadion foran 25.000 publikummere, samt har deltatt på Norges største festivaler, blant annet Hove festivalen. Februar 2016 slapp gutta låten «Pamela, som også ble listet på NRK P3

Man kan enten booke konseptet med Tor Pang, Jenzki og DJ Pursuit eller i tillegg velge å koble på flere musikere. Mulighetene er mange med tanke på hvilket format man ønsker, men man kan for et eksempel kjøre 3 eller 4 sanger, 20 minutters konsert eller 45 minutters konsert.

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!