Espen Hana

Espen Hana er i toppsiktet i Norge innen scenekunst og er en multikunstner av de sjeldne. Man kan se frem til humoristiske historier og musikalske godbiter.

Send en uforpliktende forespørsel på Espen Hana!

Om Espen Hana

Espen har hatt ulike roller på Rogaland teater, medvirket i Den Nationale Scene, medvirket i Grand Prix, hatt utallige firma-event bak seg, samt spilt i en rekke TV serier og film.

Mulighetene er mange og vi nevner alt fra musikalske innslag tilknyttet middagen til minikonsert. Han kan også være konferansier eller kjøre fullt soloshow. Fellesnevneren uansett format vil man oppleve lun stemming som krysser piano med sang og morsomme historier underveis.

Espen innehar musikalitet på øverste nivå, han har en innlevelse de fleste misunner han og sine historier bærer preg av humor. Det blir god stemning, påfyll av ettertanke og historier du kanskje ikke har hørt før.

Dette er multikunstneren som også kan skreddersy en kveld for ditt firma. Han har lang erfaring som konferansier i ulike anledninger, som oftest i kombinasjon med musikalske innslag underveis.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!