JereMaya

JereMaya er fra Dubai men bor i Stavanger. I 2017 var han deltaker i The Voice på TV2 hvor han kom så langt som til 4. liverunde og hadde Morten Harket (A-ha) og Yosef Wolde-Mariam (Madcon) som mentorer.

Send en uforpliktende forespørsel på JereMaya!

Om JereMaya

Han har en sterk tilstedeværelse på scenen, sammen men en solid vokal vil det være en bra opplevelse å se han live når han er ute å spiller.

Men for JereMaya er verden uten grenser når han før sommeren 2016 lanserte debutlåten, ”Everything about you”, for et internasjonalt publikum. Det skjedde gjennom en musikkvideo som ble regissert av ingen ringere enn Ray Kay, nordmannen som har produsert videoer for Lady Gaga, Beyonce, Justin Bieber og Britney Spears – for bare å ha nevnt noen.

33 år gamle JereMaya kom til Norge i august 2014. Han ville se og oppleve et nytt land, og skape en ny framtid. Målet var noe helt annet enn Dubai, både geografisk og klimatisk. Mer eller mindre tilfeldig så han bilder fra Norge, fra Preikestolen og Stavangerregionen. At byen hadde et studietilbud innen musikkproduksjon, var kan hende det som skulle til. For han ble Stavanger den nye hjembyen. 

Veien videre kjenner selvsagt ikke JereMaya enda,men han har ambisjoner og planen klar hvor han 25.mai 2018 slapp sin nye singel «Scar Tissue». JereMaya ønsker et nasjonalt / internasjonalt publikum,med Stavanger som hjemmebase. 

 

 

 

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!