JereMaya er fra Dubai men bor i Stavanger. I 2017 var han deltaker i The Voice på TV2 hvor han kom så langt som til 4. liverunde og hadde Morten Harket (A-ha) og Yosef Wolde-Mariam (Madcon) som mentorer.

Han har en sterk tilstedeværelse på scenen, sammen men en solid vokal vil det være en bra opplevelse å se han live når han er ute å spiller.

Men for JereMaya er verden uten grenser når han før sommeren 2016 lanserte debutlåten, ”Everything about you”, for et internasjonalt publikum. Det skjedde gjennom en musikkvideo som ble regissert av ingen ringere enn Ray Kay, nordmannen som har produsert videoer for Lady Gaga, Beyonce, Justin Bieber og Britney Spears - for bare å ha nevnt noen.

JereMaya

33 år gamle JereMaya kom til Norge i august 2014. Han ville se og oppleve et nytt land, og skape en ny framtid. Målet var noe helt annet enn Dubai, både geografisk og klimatisk. Mer eller mindre tilfeldig så han bilder fra Norge, fra Preikestolen og Stavangerregionen. At byen hadde et studietilbud innen musikkproduksjon, var kan hende det som skulle til. For han ble Stavanger den nye hjembyen. Hele sitt voksne liv hadde han vært musiker, om enn selvlært. Nå fikk han muligheten til å utdanne seg til en profesjonell karriere i faget.

Drømmen starter

En uoppnåelig drøm, vil mange si. Men ikke for JereMaya. 21. januar 2017 la han ut på det som trolig blir en fantastisk musikalsk reise som artist. I dag kan han se tilbake på en lang, men spennende prosess fra det første gitarriffet høsen 2015, til låten ”Everything about you” som ble lansert 3.juni 2016. For han betyr låten at han er underveis, og at han gjør det de aller færreste får muligheten til. Han lever drømmen!

"Everything about you" var og er en låt med et budskap han er opptatt av, nemlig at vi alle er innbyggere av jorda, og at landegrenser ikke betyr noe når alt kommer til alt. Det handler om å omfavne livet. Levet nå, og elske mens vi kan.

Veien videre

Den kjenner selvsagt ikke JereMaya enda,men han har ambisjoner og planen klar hvor han 25.mai 2018 slapp sin nye singel «Scar Tissue». JereMaya ønsker et nasjonalt / internasjonalt publikum,med Stavanger som hjemmebase. Ny singel er snart klar og slippes ila august 2018

Ta kontakt for booking av JereMaya

Video 1

Video 2