Eva Bjerga Haugen

Med en fløyelsmyk stemme av de sjeldne skaper Eva Bjerga Haugen en magisk stemning på ditt arrangement.

Send en uforpliktende forespørsel på Eva Bjerga Haugen!

Om Eva Bjerga Haugen

Den Spellemannsnominerte vokalisten har flere plateutgivelser bak seg, turnéer både nasjonalt og internasjonalt og mange ulike prosjekter sammen med flere både kjente og
mindre kjente artister.

Eva Bjerga Haugen er en vokalist som lekent hopper mellom ulike sjangre. «Hvilken skatt hun er! Nasjonen og vel så det fortjener å få møte henne i stadig større grad i tida som kommer.» (Tor Hammerø – Nettavisen)

Bjerga Haugen ble kåret til Årets Stavangerkunstner i 2010 og ble omtalt i magasinet Jazznytt som et navn for fremtiden. Hun har ved flere konserter blitt kringkastet nasjonalt og internasjonalt i både TV og radio.

«Hun låter i alle fall som reint gull.» (Leif Tore Lindø – Stavanger Aftenblad)

Eva tar med seg gitarist og kan gi arrangementet ditt en smak av både jazz, pop, viser, chanson eller bossa nova.

Ketil Bjørnstad omtaler Eva Bjerga Haugen i boken «Siste tiåret» fra romansyklusen «Verden som var min»:
«Hun står rett ved siden av meg på prøven. Hun har nettopp født en sønn. Hun roper ikke på oppmerksomhet. Det er først når hun begynner å synge, at hun fyller hele rommet. Jeg skjønner at jeg har funnet den stemmen jeg har lett etter. (…) Bare hun snakker, stanser jeg opp, som om jeg lytter til musikk. (…)»

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!