Topp Arrangement

Topp Arrangement er et eventbyrå som leverer alt innenfor arrangement-tjenester. Alt fra en enkeltstående artistformidling til større totalproduksjoner hvor vi bistår våre kunder fra ide til gjennomføring.

Topp Arrangement så dagens lys januar 2013. Firmaet har kontor i Rogaland, nærmere bestemt i Langgata 40, midt i Sandnes sentrum. Selv om de fleste arrangementene er lokalt i Rogaland hender det med jevne mellomrom at selskapet står for produksjoner av ulike events rundt i Norges langstrakte land.

Bakgrunn

Selskapet ledes av Kristian Ugelstad som blant annet har bakgrunn gjennom flere år i hotellkjeden «Choice» Han var blant annet med å starte julebordshowene på Quality Airport Hotel Stavanger hvor det er 700 personer pr kveld, fordelt i to lokaler med en rekke komikere og artister på de ulike scenene på samme kveld. Detaljene har vært et av suksesskriteriene for utsolgte show kveld etter kveld og år etter år.

Derfor ble nettopp detaljer et viktig begrep allerede fra oppstarten av Topp Arrangement. Det kan dreie seg om detaljer som at folk ikke skal stå i kø for å henge fra seg eller hente mat, at det er rett underholdning til rett firma, at kvelden har en naturlig og spennende progresjon med mer.

Topp Arrangement har gjennom de siste årene stått for utallige produksjoner, alt fra julebord, sommerfest, kick off, nyåpning, teambuilding, faglige samlinger, jubileum og temafest for å nevne noe. Ofte velges hotell som venue for et arrangement, men vi har også gjort om kantiner, verksted, kunstgalleri, vaskehall og lager haller til de mest spektakulære festlokaler.

Topp Arrangement valgte allerede fra første driftsår å rette seg mot alle bransjer. Selv om det blir mange event-produksjoner for oljenæringen nevnes også: transport, kjøpesentere, bygg og anlegg, bank og finans, offentlige etater, politiske partier, kultur og idrett med mer.

Alle arrangement er like viktige!

Vi går ingen snarveier, tvert imot skal vi bruke den tid ditt arrangement trenger for at det skal bli vellykket. Vi skal skape de opplevelser du som kunde forventer deg og med det lille ekstra.

Det å stå ansvarlig for et arrangement krever mye planlegging, mange aktører skal lages avtaler med og når selve dagen er kommer kan det ofte føle ut som man har høye skuldre og ikke har helt kontroll. Velger man å samarbeide med oss vil dette gjøre arrangementet vesentlig lettere i forkant siden vi står for store deler av jobben. Under selve arrangement dagen skal du som kunde senke skuldrene mer enn om du skulle stått for alt alene. Vi er rett og slett din forlengende arm som hjelper til for å gi deg og arrangementet en trygghet.

Kanskje man skal ha et tradisjonelt arrangement, et tradisjonelt arrangement med preg av noe man ikke forventer eller at man rett og slett ønsker å lage et særegent arrangement skreddersydd til ditt firma. Uansett formål vil vi hjelpe til med å tenke litt ut av boksen, det er nemlig vår jobb.

Når man samarbeider med oss vil man raskt finne ut at kvalitet i vårt arbeide er vårt viktigste leveregel i alt vi foretar oss. Dette gjelder gjennom hele prosessen, fra første samtale til arrangementet er gjennomført. Det er nemlig gjennom fornøyde kunder, underleverandører og samarbeidspartnere som er vår suksessoppskrift.

ge_stavanger_kristian-782