Om oss

Topp Arrangement er et fullservice eventbyrå som leverer alt fra enkeltstående artistformidlinger til større totalproduksjoner hvor vi bistår våre kunder fra ide til gjennomføring. Alt fra mindre intime til de store arrangemntene. 

Bilde 2

Topp Arrangement ble etablert Januar 2013. Firmaet har kontor i Rogaland, nærmere bestemt Storgata 41, midt i Sandnes sentrum.

Eventbyrået ledes i dag av Kristian Ugelstad som  har bakgrunn fra flere år i hotellkjeden Choice og har med seg bred erfaring rundt detaljarbeid og logistikk, noe som er det aller viktigste på et arrangement.

Med seg har han Ola Ravnaas som har 10 års erfaring som blandt annet scenemester, prosjektleder/produsent innenfor kunst og kultur.

Topp Arrangement har også flere dyktige freelance prosjektledere og teknikere som bistår med gjennomføring av våre arrangementer.

Topp Arrangement gjør eventer for alle bransjer: Oljenæring, transport og logistikk, kjøpesentere, bygg og anlegg, bank og finans, offentlige etater, politiske partier, kultur og idrett for å nevne noen.

Alle eventer er like viktige for oss.

Vi tar ingen snarveier, tvert imot bruker vi den tiden ditt arrangement krever for at det skal bli vellykket. Vi skal skape de opplevelser du som kunde forventer deg , samt det lille ekstra. Når man samarbeider med oss vil man raskt finne ut at kvalitet i vårt arbeide er vårt viktigste leveregel. Dette gjelder gjennom hele prosessen, fra første samtale til arrangementet er gjennomført.

Uansett formål og arrangement vil vi hjelpe til med å tenke litt ut av boksen, det er nemlig vår jobb.

Det er fornøyde kunder, underleverandører av høy kvalitet og profesjonelle samarbeidspartnere som utgjør vår suksessoppskrift.

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!