Om oss

Topp Arrangement er et ledende fullservice eventbyrå som tilbyr en bred spekter av tjenester, fra enkeltstående artistformidlinger til omfattende totalproduksjoner.

Fullservice eventbyrå

Topp Arrangement er et ledende fullservice eventbyrå som tilbyr en bred spekter av tjenester, fra enkeltstående artistformidlinger til omfattende totalproduksjoner. Vi veileder våre kunder gjennom hele prosessen, fra idéutvikling til gjennomføring, og skaper minneverdige arrangementer som spenner fra intime settinger til storslåtte begivenheter. Vårt kompetanseområde omfatter alt fra banketter, konferanser og julebord til sommerfester, åpning av nye bygg og jubileumsfeiringer, for å nevne noen eksempler.

ToppArrangement-NOT 4
IMG_7060

Totalleverandør

På større arrangementer tar vi på oss rollen som totalleverandør, slik at våre kunder har én sentral kontaktperson som håndterer alle aspekter av produksjonen. Dette gir deg muligheten til å spare verdifull tid i en hektisk hverdag, samtidig som vi sørger for at ditt arrangement løftes til et profesjonelt nivå på alle områder. Fra den tidlige planleggingsfasen til den vellykkede avviklingen av arrangementet, er vi til stede med dedikerte prosjektledere som sikrer en sømløs gjennomføring.

ToppArrangementLogoOrginal_medsvartbakgrunnRGBMEDIUM

Historikk

Topp Arrangement ble grunnlagt i januar 2013, med hovedkontor lokalisert i Rogaland, nærmere bestemt Vibemyr i Sandnes. I løpet av de siste ti årene har vi produsert utallige arrangementer og vokst fra å være en lokal aktør til å levere produksjoner over hele Norge. Selskapets leder, Kristian Ugelstad, bringer med seg en omfattende erfaring innen detaljplanlegging og logistikk fra sine mange år i hotellkjeden Choice. Han er aktivt tilstede både på kontoret og under arrangementene, og sammen med ham arbeider Elise Bjordal Simonsen, som har over ti års erfaring som prosjektleder og koordinator innen kulturbransjen. Hennes bakgrunn inkluderer arbeid med festivaler, scenekunst, artisthåndtering og mangfoldige, unike prosjekter. I tillegg har vi dyktige freelance-prosjektledere som vi leier inn etter behov.

Gode samarbeidspartnere

I tillegg samarbeider vi tett med ulike tekniske leverandører som leverer alt fra avansert lyd- og lysutstyr til sceneteknikk og AV-løsninger, komplett med dedikerte crewmedlemmer. Vårt samarbeid strekker seg også til designpartnere som bidrar til å skape visuell magi, samt pålitelige utstyrsleverandører som tilbyr alt fra telt og bord til stoler, rød løper og forseggjorte kandelabere. Vi har et solid samarbeid med erfarne cateringselskaper som leverer førsteklasses kulinariske opplevelser, komplett med talentfulle kokker og profesjonelle servitører. Blomsterdekoratører med en unik evne til å skape fantastiske leveranser, samarbeider og har kompetanse innen digitale påmeldingssystemer og event-apper for å gjøre registrering og deltakelse enklere og mer engasjerende. Kort sagt, vi har tilknyttet oss ekspertise innen alle aspekter av events og arrangementer.

 

IMG_0216
roadshow

Alle arrrangement like viktig

Hos Topp Arrangement er alle arrangementer like betydningsfulle. Vi går ikke på kompromiss med kvalitet og investerer den nødvendige tiden som kreves for å sikre suksess. Vi er dedikerte til å levere de forventede opplevelsene og legger til det ekstra som gjør hvert arrangement unikt. Samarbeidet med oss avdekker raskt at kvalitet er kjerneverdien i alt vi gjør – fra vårt første møte til den vellykkede avslutningen av arrangementet.

Uavhengig av formålet med arrangementet, er det vår rolle å tenke innovativt og utfordre konvensjonelle ideer. Vårt team består av fornøyde kunder, høyt kvalifiserte underleverandører og profesjonelle samarbeidspartnere – dette utgjør nøkkelen til vår suksess.

Miljøfyrtårn

Topp Arrangement har oppnådd Miljøfyrtårn-sertifisering, og dette viser vårt dedikerte fokus på miljøforbedringer og grønn omstilling. Som en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift er vi stolte av å ta ansvar for bærekraftig praksis og oppfordrer andre bedrifter til å følge etter. Vårt mål er ikke bare å implementere interne miljørutiner, men også å samarbeide med våre kunder for å skape grønne arrangementer. Gjennom målrettede tiltak, som reduksjon av matsvinn og plastbruk, tar vi kontinuerlige skritt mot en mer miljøvennlig retning.

Miljofyrtarn - v5 - Facebook-Instagram 1080px
foredragsholdere

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!