Om oss

Topp Arrangement er et fullservice eventbyrå som leverer alt fra enkeltstående artistformidlinger til større totalproduksjoner hvor vi bistår våre kunder fra ide til gjennomføring. Alt fra mindre intime til de store arrangemntene. 

Prosjektledelse

Topp Arrangement ble etablert Januar 2013 med kontor i Rogaland, nærmere bestemt Vibemyr i Sandnes. Startet først som et lokalt selskap, men har de siste årene utviklet seg og gjør også en rekke produksjoner i hele Norge.

Eventbyrået ledes i dag av Kristian Ugelstad som  har erfaring rundt detaljarbeid og logistikk opp mot arrangementer etter mange år i hotellkjeden Choice. I tillegg til å jobbe på  kontor er Kristian ofte ute i befaringer selv og avvikler arrangementer.

Med seg har han Andrè Foldøy som har lang erfaring fra kultur og event bransjen. Tidligere har han vært kulturhussjef på Sola Kulturhus, vært tilknyttet de fleste kulturscener i regionen, erfaring fra eventbyrå og jobbet som freelance som lydtekniker på utallige produksjoner.  

Sammen med Elise Bjordal Simonsen er teamet på kontoret komplett. Hun har over 10 års erfaring fra kulturbransjen som prosjektleder og koordinator. Med bakgrunn fra festivaler, arrangementer, scenekunst, artist management og mange ulike og unike prosjekter.

I tillegg har selskapet en rekke freelance prosjektledere, lyd og lys teknikere som benyttes når det skal avvikles større arrangement hvor det er behov for et større crew i produksjonen eller på kvelder hvor mange arrangement skal avvikles samtidig. 

Topp Arrangement gjør eventer for alle bransjer: Oljenæring, transport og logistikk, kjøpesentere, bygg og anlegg, bank og finans, offentlige etater, politiske partier, kultur og idrett for å nevne noen.

Alle eventer er like viktige for oss.

Vi tar ingen snarveier, tvert imot bruker vi den tiden ditt arrangement krever for at det skal bli vellykket. Vi skal skape de opplevelser du som kunde forventer deg , samt det lille ekstra. Når man samarbeider med oss vil man raskt finne ut at kvalitet i vårt arbeide er vårt viktigste leveregel. Dette gjelder gjennom hele prosessen, fra første samtale til arrangementet er gjennomført.

Uansett formål og arrangement vil vi hjelpe til med å tenke litt ut av boksen, det er nemlig vår jobb.

Det er fornøyde kunder, underleverandører av høy kvalitet og profesjonelle samarbeidspartnere som utgjør vår suksessoppskrift.

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!