Camilla North

Camilla North er en artist og låtskriver fra Bergen med en unik stemme. Hennes musikk blander seg i et organisk lydbilde med en elektronisk atmosfære hvor piano er hovedinstrumentet.

Send en uforpliktende forespørsel på Camilla North!

Om Camilla North

Camilla har flere sanger listet på radio både i Norge og i utlandet.

I pop-sjangeren er hun mest kjent for sine ballader, med tekster som berører livsopplevelser og drømmer. Press i både Norge og Storbritannia har vært å forutse henne som en å legge seg merke til!

Hun har deltatt i flere konkurranser og vant blant annet den engelske vokal-konkurransen «Battle Of The Vox» Og i 2017 var hun plukket ut som en av San Marino sine 11 finalister i Eurovison. Her sang og fremførte hun sin selvskrevne låt. Som låtskriver har hun også toppet world billboard listene som nummer 1.

I Februar 2019 er Camilla North ute med sin debut EP ”Carry Me Home” som allerede har vekket stor interesse i USA.

Camilla har lang scene erfaring og hatt opptredener på utallige firma arrangement. Hun kan både fremføre egne sanger og gjøre coverlåter. Hun kan gjøre alt fra rolige cover låter, originale låter, jule-låter til sanger med mer trøkk.

Camilla kan bookes som solo nummer, eller med musikere og dansere, hun kan gjøre alt fra noen låter fordelt gjennom kvelden til både minikonserter og fulle konserter. Mulighetene er mange.

Video

Video 2

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!