Undercover

Rensk strupen, løsne hoftene, og bli med på en festkveld av dimensjoner når Undercover spiller opp til 10 i stil!

Send en uforpliktende forespørsel på Undercover!

Om Undercover

De tre kameratene i Undercover spiller opp til dans og allsang med sine egne favorittlåter fra de siste tiårene. Fra Åge Aleksandersen, Michael Jackson, Elvis og The Waterboys, til Bruno Mars, Muse og Daft Punk; her er det noe for alle!

Med en forretningsidè som sprang ut i å lage et band som kunne få plass i baksetet på en Opel Corsa startet de trioen Undercover, med “guilty pleasures” i førersetet.

Jens Erik Aasmundseth, multi-instrumentalisten fra Sotra stiller for en gangs skyld med el-gitar under armen. Mannen med den gyldne strupen er ei skjult perle du ikke vil gå glipp av!

Tore Christer Storlid, en av landets dyktigste sessionmusikere, stiller med groovy bassing og klokkeklare koringer. Han er den eldste i bandet, men også den kjekkeste.

Eirik Søfteland, rockeprinsen kjent fra Idol, Skal Vi Danse, Stjernekamp og senest fra Århundrets Stemme, lener seg for anledningen godt tilbake på trommestolen og bidrar med tette rytmer og kontante koringer.

IMG_2195

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!