Kine Kleveland

Opplev artisten som sjarmerte hele nasjonen under «The Voice – Norges beste stemme» Det blir alltid uforglemmelige høydepunkter når Kune står på scenen.

Send en uforpliktende forespørsel på Kine Kleveland!

Om Kine Kleveland

Kine er en talentfull musiker som fremstår trygg og musikalsk erfaren. Hun komponerer egen musikk på et faglig høyt nivå og har høstet strålende kritikker. Låtkatalogen er imponerende, og hun tilpasser sitt repertoar etter publikums ønske og behov.

På firmajobber får gjestene oppleve coverlåter, men gjerne i kombinasjon med en av hennes egenskrevne. Hun kan både kjøre de rolige og fine sangene eller med trøkk og show fra scenen. Kombinasjonen mellom disse er det mange ønsker, gjerne en til to rolige låter før hovedrett og er tilbake med et par sanger med mer show og trøkk etter hovedretten er ryddet inn.

Hun stiller gjerne solo med kassegitaren, men tar ofte med seg en av sine gitarister for å skape mer show fra scenen. Hun kan også opptre i samspill med andre musikere om du eksempelvis har et husband bestilt gjennom kvelden.

Ta kontakt for booking av Kine Kleveland.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!