Ole Alexander

Fra de rolige låtene til rock`n roll. Den allsidige artisten, skuespilleren, og entertaineren Ole Alexander er et sikkert kort å kjøre til ditt arrangement.

Send en uforpliktende forespørsel på Ole Alexander!

Om Ole Alexander

Ole Alexander har siden 2004 spilt et tusentalls spillejobber, og nærmest eid scenene han har opptrådt på, i og utenfor rogalandsdistriktet til suksess gang på gang.

Skal du ha en middag eller et arrangement hvor man ønsker noen musikalske innslag gjennom kvelden anbefaler vi Ole på det varmeste. Et forslag kan være å kjøre en nydelig sang når gjestene har satt seg til bords, et par sanger etter middag og til slutt avslutte med en minikonsert etter desserten på 4 sanger.

Ole har en lang merittliste bak seg og vi nevner blant annet deltagelse i The Voice på TV2, var en periode frontfigur i bandet Elle Melle, medvirket i “Jesus Christ Superstar” og “Sound of Music”, samt hadde en av de store rollene i Mods Musikalen “Revansje”

I tillegg til frontfigur i det lokale partybandet “Fillibombomboys” har Ole for tiden stor suksess med Stavangerkameratene som spiller på kryss og tvers av Norge på store konserter og festivaler.

Ole er veteran å regne innenfor firmamarkedet og næringslivet og kan benyttes til kulturelt innslag på en konferanse eller musikalske godbiter til en middag til å spille opp til fest og dans med bandet sitt.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!