Om Ole Alexander

Fra de rolige låtene til rock`n roll. Den allsidige artisten, skuespilleren, og entertaineren Ole Alexander er et sikkert kort å kjøre til ditt arrangement.

Ole Alexander har siden 2004 spilt et tusentalls spillejobber, og nærmest eid scenene han har opptrådt på, i og utenfor rogalandsdistriktet til suksess gang på gang.

Skal du ha en middag eller et arrangement hvor man ønsker noen musikalske innslag gjennom kvelden anbefaler vi Ole på det varmeste. Et forslag kan være å kjøre en nydelig sang når gjestene har satt seg til bords, et par sanger etter middag og til slutt avslutte med en minikonsert etter desserten på 4 sanger. Ole kan også bookes i ulike format (les mer under band & Dj)

Ole Alexander blei født 27. august 1979 i Stavanger og han musikkdebuterte i 2004 i Fame, senere medvirket han i Jesus Christ Superstar (2005) og Sound of Music (2010). Høsten 2012 så vi Mæland på scenen i Stavangers nye konserthus. Her hadde han en av de bærende rollene i musikalen «Revansj!», basert på Stavanger-bandet Mods’ musikk. Dette var den første store forestillingen i det nye konserthuset.

Han er nok allikevel mest kjent for det lokale publikum som frontfigur i bandet «Fillibombom Boys» og som soloartist. I 2009 fikk han en moderat suksess utover bygrensen i Stavanger med singelen «Adle verdens finaste ting» (tekst: Tore Renberg, melodi: Arne Hovda), som ble b-listet på NRK P1. I 2010 ble singelen «Du vett kor du har meg» (skrevet av Arne Hovda, Jeff Cohen og Erik Røe) sluppet.

Men det var først med deltakelsen i talentprogrammet «The Voice» (Tv 2) i 2012, at han for alvor ble kjent for det store norske publikum. I programmet kjempet Mæland på «Team Hanne», hvor Hanne Sørvaag var mentor. Han kom langt i talentkonkurransen og blei med dette et kjent artist også utenfor Stavanger regionen.

Ole Alexander har mange jern i ilden hvor han blant annet er frontfigur i bandet Elle Melle og fredager og lørdager spiller Ole event-jobber både i og utenfor Stavangers landegrenser.

Ta kontakt om du ønsker å sjekke tilgjengelighet, pris eller ønsker mer informasjon. Ole Alexander er allsidig og sammen kan vi sette opp konsepter som passer ditt arrangement med tanke på størrelse, opplegg og pris.

Ta kontakt med Topp Arrangement for booking og spørsmål med tanke på Ole Alexander.

Miracle