Richard Bowers

Mulighetene er mange og vi nevner musikalsk taffel, musikalske godbiter eller konferansier med musikalske innslag mellom rettene.

Send en uforpliktende forespørsel på Richard Bowers!

Om Richard Bowers

Richard er en erfaren entertainer med over 30års erfaring med en rekke show utenlands og nå de siste årene her i norge hvorhan nå er bosatt.

Richard leverer en klassisk og sofistikert opptredenen som sender deg i en tidsmaskin tilbake til glanstidene med Frank Sinatra, Dean Martin og Sammy Davies jr.

Han gjør alle sine opptredener på engelsk og man får alltid mye energi, fantastisk humor, galskap og herlige musikalske innslag.

Richard er en gentleman med en fantastisk stemme og mimikk til å sjarmere de fleste kan misunne han.

Mulighetene er mange og med denne stjerne av en entertainer er du garantert en kveld med topp stemning og musikalske godbiter.

Man kan velge å kjøre Richard med taffelmusikk, musikalske innslag mellom retten eller kombinere det hele hvor han også er konferansier og holder den røde kvelden gjennom kvelden.

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!