Siri Vølstad Jensen

Sangeren og låtskriveren Siri Vølstad Jensen gikk som den yngste vinneren noensinne helt til topps i 2013 helt til topps i IDOL på TV2.

Send en uforpliktende forespørsel på Siri Vølstad Jensen!

Om Siri Vølstad Jensen

Hun begynte med pianoundervisning som 6-åring ved Gjesdal Kulturskole, og videre med vokalundervisning som 13-åring

Etter ungdomsskolen tok hun 3-årig utdannelse ved musikklinja på Vågen videregående skole, der hovedfagene var sang, piano, og komponering.

Siri spiller mye ulik musikk, men har spesiell dragning mot country. Dette viser også igjen i hennes debutalbum ”Coming Home”, som ble utgitt våren 2014.

Siri Vølstad Jensen har deltatt i tv-programmer som Allsang på Grensen, God Morgen Norge, Norway Cup, Sommertid og Sankthans på brygga på TV2 samt Beat for Beat på NRK.

I tillegg har hun spilt på ulike festivaler, bl.a. på Countryfestivalen på Vinstra, Seljord Countryfestival, Svartisenfestivalen, Hinnøyfestivalen, Hallingmarken, Vannfestivalen, Frukt- og Laks-festivalen, samt Countryfestivalen i Westernbyen.

Siri er an fantastisk artist til å bruke på alle events. Enten det er snakk om en minikonsert eller musikalske innslag i tilknytning til en middag, julebord, åpningsfest og andre arrangement.

Video

Video 2

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!