Maria Arredondo

Allerede som 14 åring fikk plateselskapene øynene opp for Maria Arredondo som siden den gang har stått på utallige scener med sin vakre stemme.

Send en uforpliktende forespørsel på Maria Arredondo!

Om Maria Arredondo

Hun har spilt hovedrollen i sound of music, vært med i Grand Prix og har høstet fantastiske kritikker for at hun også synger på dialekt. Man kan trygt si at Maria er en av Norges mestselgende kvinnelige artister.

Den erfarne popsangeren er opprinnelig fra Vennesla og debuterte i 2002 med hitsingelen «Just A little Heartache». Året etter gav hun ut albumet «Maria Arredondo». Hun har siden nådd topp 10 i Norge med singelen «In Love with A Angel». Vi kunne fortsatt å fortalt så mye mer om hennes karriere, men velger rett og si at å booke Maria vil skape en magisk stemning.

Maria har en fantatsisk stemme som ofte blir benttet av nøæringslivet, enten du vil ha et avbrekk i en konferanse eller musiaklske godbiter tilknyttet en middag.

 

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!