SNOWPIRATE

Dette er en eksentrisk duo som spiller alt fra rolig lounge til fest og dans på alle typer arrangement.

Send en uforpliktende forespørsel på SNOWPIRATE!

Om SNOWPIRATE

‘Snowpirate’ har spilt hundrevis av konserter på steder i Norge og Europa! De har spilt sammen med mange internasjonale og anerkjente musikere.

Jean Brigitte er en fantastisk artist fra Australia, nå bosatt i Stavanger. Med seg har hun Mads Røksund, han har eksepsjonelle gitar ferdigheter. De dekker et stort utvalg av kunstnere fra den nyeste popen som The Weeknd, Rihanna og Adele, til klassikere fra 50-, 60-, 70- og 80-tallet, for eksempel The Beatles, Etta James og Dolly Parton; og de er i stand til å utføre hyllestene til Leonard Cohen (full show), David Bowie og Prince.

Snowpirate er høyt kvalifiserte kunstnere med talent for kunst og kreativitet, som vil skreddersy et show som passer perfekt til arrangementet: om det er en intim og eksklusivt middagsfest, eksklusivt galleriåpning, julebord, sommerfest eller andre typer arrangement.

Dersom deres arrangement består av mange gjester anbefaler vi å booke på ekstra musikere. Snowpirate skuffer aldri og leverer alltid til publikum.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!