Kjell Inge Torgersen

Kjell Inge Torgersen kombinerer drivende god musikalitet med lun humor. En konsert med han er ei helaften, uansett tid på dagen.

Send en uforpliktende forespørsel på Kjell Inge Torgersen!

Om Kjell Inge Torgersen

Med 4 kritikerroste album er denne artisten blitt A-listet på radio, fått utallige gode anmeldelser og høye terningkast gjennom media løpet av de siste årene.

Som mangeårig sanger, tekstforfatter og komponist har han skrevet en rekke sanger og tekster, gjendiktet Sting til norsk, gjendiktet julesanger til norsk og skriver for andre artister.

Det siste albumet hans inneholdt sangen «Eg fant ein ring», som var A-lista på NRK P1. Totalt var låter fra albumet «Mudderlys» lista på radio i over et halvt år.

Denne artisten har en stor stemme og er en fantastisk formidler. Mellom sangene kommer også små historiefortellinger med lun humor og han er kjent for å alltid være sterk tilstede på scenen når han formidler sine fantastiske låter.

Du kan oppleve Kjell Inge som solo, duo, trio eller band, alt avhengig av type arrangement. Med flere musikere med seg skaper det en større lydopplevelse i form av frapperende miks av akustisk og elektronisk.

Mulighetene er mange med Kjell Inge på ditt neste event og vi nevner blant annet alt fra åpning med et par sanger, til minikonsert på 20 minutter eller en fullverdig konsert. Han blir også ofte brukt gjennom kvelden med et par sanger mellom kveldens retter.

Han kan også benyttes som konferansier gjennom kvelden i tillegg til det musikalske. Da vil han ta praktisk info og kan introdusere om dere skulle være talere gjennom kvelden som skal holde innlegg eller si noen ord.

Video 1

Video 2

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arragement!