Eirik Søfteland

La Eirik Søfteland rocke ditt neste arrangement!

Send en uforpliktende forespørsel på Eirik Søfteland!

Om Eirik Søfteland

La Eirik Søfteland rocke ditt neste arrangement!

Gjennom sin deltakelse i Idol, Skal Vi Danse, stjernekamp og århundres stemme gjorde han hver kveld til festkvelder på TV og tok Norges langstarkte land med storm!

Gjennom Idol fikk artisten sin store musikalske bredde og at han er en showmann uten like. Sitat Gunnar Greve ”Vi ser den ultimate entertaineren bli født på scenen.”

Høsten samme år inntok han dansegulvet i TV2’s “Skal Vi Danse”. Som den allsidige og helstøpte entertaineren han er, gikk han hen og vant hele konkurransen.

I 2014 og 2015 reiste han land og strand med rockeren Åge Sten Nilsen, i samarbeidet “Rock n´Roll Adventure”. Der de hyllet mye av rockens opphav i årene 1964-1975.

Han inntok på nytt TV vinduet med brakende suksess i 2018, denne gangen i TV2 satsingen “Århundres temme”

Forslag til konsept med Eirik
– Eirik solo med minkonsert på 20 minutter eller 6-7 sanger fordelt gjennom kvelden (opptil 100 persone)
– Eirik duo eller trio som kjører minikonsert 20 minutter eller 6-7 sanger fordelt gjennom kvelden (fra 100 personer og oppover)
– Visste du at du i tillegg kan booke triobandet Undercover til å spille opp til fest og dans etter dessert (her spiller Eirik trommer)
– Ønsker du en rockekonsert kan Eirik stille med fullt rockeband som spiller 60 minutters konsert med fullt trøkk.

 

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!