Morten Samuelsen

Send en uforpliktende forespørsel på Morten Samuelsen!

Om Morten Samuelsen

Med sin særegne varme i stemmen og en unik formidlingsevne har Morten Samuelsen nådd mange hjerter med sin sang. Gjennom de siste årene har han utviklet seg innen den klassiske sjanger og synger også andre sjanger som vil passe til mange ulike arrangementer.

Morten har sunget siden han var 8 år og har flere ulike cd produksjoner bak seg både i grupper og som solist. I 2011 kom Morten ut med sin første solo-CD med flere kjente klassiske sanger. De siste 2 årene har Morten skrevet egne sanger og i 2014 kom hans første EP ut. Samme året ga han ut sin første jule cd.

Morten har i flere år arrangert sine egne konserter, vært med i musicaler og deltatt på ulike arrangementer på Quality Airport Hotel Stavanger. Våren 2015 deltok han i Norske Talenter og fremførte musicalen «Bring Him Home» som rørte et helt Norge.

Morten blir ofte brukt til å starte en konferanse/ møter med et par kjente klassiske sanger. Dette vil garantert sette en flott ramme rundt arrangementet. Han benyttes også ofte til å sette stemningen før bespisning på julebord, banketter og andre events.

Morten kan stille som solo med piano, med backing track eller ha med seg musikere som egen pianist, kontrabassist, gitarist og kvinnelig vokalist. Morten synger både norske kjente popsanger til mer klassisk materiale, samt viser.

 

Video

Video 2

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!