Kjell Elvis

Kjell Elvis er en entertainer i særklasse med en karriere på over 20 år i underholdningsbransjen Med sin likhet til Kongen, utstråling og karisma har han gjort stor suksess. Han har vunnet Europamesterskaper for Elvis-imitatorer og kom i Guinness’ Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer.

Send en uforpliktende forespørsel på Kjell Elvis!

Om Kjell Elvis

Kjell Henning Bjørnstad er sju år når han ser Elvis Presley på TV for første gang. Elvis synger «Love Me Tender» og guttungen tar oppfordringen. Mer enn tretti år senere er kjærligheten like sterk, og selv om Kongen er død, sørger Kjell Elvis for å holde liv i magien. Når publikum lukker øynene, skal de høre Elvis – og når de åpner øynene, skal de se Elvis.

Som Skandinavias eneste Elvis Tribute Artist tar Kjell Elvis yrket sitt alvorlig. På scenen er han Elvis Presley, men også Kjell Henning. Han er Kjell Elvis – artisten som høres ut som Elvis, ser ut som Elvis, og skaper stemningen Elvis var kjent for.

Kjell Elvis er europamester, nordisk mester og bronsevinner i VM i Elvis-imitasjon. Han har fått sitt navn i Guinness’ Rekordbok etter å ha sunget Elvis-sanger i over 40 timer. Fascinasjonen for Elvis er ikke en hobby. Det er en livsstil og et levebrød.

Ta kontakt om du ønsker noen Elvis låter gjennom kvelden for å sette farge på ditt arrangement eller kanskje ønsker et innslag på rundt 30 minutter.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!