Event

Vi i Topp Arrangement gjør en rekke type arrangement og events gjennom hele året og nedenfor kan du klikke deg inn for å lese mer om de mest vanlige arrangementene vi gjør for våre kunder.

Bankett

Vi har lang erfaring med banketter, vår målsetning er å ta arrangementet til nye høyder med raffinert eleganse og unike detaljer. En bankett er en finere festmiddag med fokus på kulinarisk nytelse og fantastisk underholdning. Ofte arrangert for jubileer, årsfester og andre spesielle anledninger. Vi tar hånd om alle detaljene før og under arrangement. Fra konsept til gjennomføring sikrer våre erfarne prosjektledere en minneverdig kveld for gjestene.

Les mer

Kickoff

I løpet av en 10-års periode har vi bistått våre kunder med faglige og sosiale arrangementer av høy standard, og produsert en rekke kickoff i ulike format. Uansett om anledningen er en hyllest til det nye året, innledningen til høstsesongen eller en markering av et fremtidig prosjekt eller kommende aktivitet, er vårt mål klart definert – å kaste lys over den kommende perioden. Arrangementet spiller en essensiell rolle i å bygge opp forventningene, øke motivasjonen og skape et høyt engasjementnivå blant deltakerne. Våre kickoff skal skape energi og bygge en kultur i form av det som skjer på scenen.

Les mer

Kundeevent

Vi har tatt imot tusenvis av gjester gjennom utallige events og vet viktigheten av en sømløs opplevelse når kunder, leverandører og samarbeidspartnere blir invitert til et arrangement. Maten må være delikat, logistikken feilfri, lokalet tiltalende, og lyd- og lysutstyr må fungere. Valg av passende underholdning utgjør også en betydelig faktor, og vår ekspertise på dette området er verdifull. Vi tilbyr støtte gjennom hele prosessen – fra planlegging til avslutning av arrangementet. La oss bidra til å skape en imponerende opplevelse for deres gjester, slik at du kan dedikere din oppmerksomhet til dine mest betydningsfulle gjester.

Les mer

Sommerfest

Skap minneverdige øyeblikk og opplev en unik atmosfære på årets Sommerfest! Vi arrangerer en eksklusiv begivenhet fylt med god mat, fantastisk underholdning og en unik sommerstemning. Vårt team av erfarne fagfolk tar seg av alle detaljer, slik at du kan nyte arrangementet i fulle drag sammen med dine gjester. Vårt erfarne team er lidenskapelig opptatt av å sikre at din visjon blir til virkelighet - fra idé til sømløs gjennomføring. Vi skaper ikke bare et arrangement, vi skaper minner. Bli med oss på reisen mot å skape deres sommerhappening!

Les mer

Event på eget bygg

Vi kaller det «total makeover» Med lang erfaring har vi utallige ganger forvandlet ulike typer lokaler - verksteder, lagerlokaler, kantiner, og mer – til fantastiske eventarenaer. Med en imponerende historie innen skreddersydde arrangementer, garanterer vi en minneverdig opplevelse for de ansatte, kunder og leverandører. Vår prosjektledelse sikrer at hvert arrangement blir gjennomført med presisjon. Fra åpningen av nye bygg til jubileer, eksklusive kundearrangement og sosiale samlinger for de ansatte – vi skaper magien som varer.

Les mer

Temafest

Skap uforglemmelige bedriftsopplevelser med våre spektakulære temafester! Enten det er å styrke teamets samhold eller imponere kunder, er våre temafester en sikker suksess. Reis gjennom tid og kulturer, fra glamorøse "Gatsby Nights" til latterfylt magi med "A Magic Night" Besøk ulike land hvor både underholdning og mat er skreddersydd til hver destinasjon. Kun fantasien setter grenser for hvilken tematikk dere ønsker å utforske. La oss ta hånd om alle detaljene slik at du kan fokusere på å nyte kvelden sammen med kollegaer og kunder. Velkommen til uforglemmelige opplevelser med våre temafester!

Les mer

Familiedag

Bli med på en minnerik familiedag skreddersydd for din bedrift! Vi skaper en uforglemmelig dag for både store og små. Fra underholdning som fenger alle aldre, kreative aktiviteter i hobbykroken, ansiktsmaling, imponerende sjonglering og en overflod av søtsaker på Barnas marked med sukkerspinn, popcorn og forfriskende slush. Med en dedikert prosjektleder til stede under arrangementet, kan du være trygg på at alt går knirkefritt. La oss ta oss av logistikken, koordineringen og utførelsen, slik at du kan nyte hvert øyeblikk.

Les mer

Teambuilding

Skap uforglemmelige bedriftsopplevelser med våre spektakulære temafester! Enten det er å styrke teamets samhold eller imponere kunder, er våre temafester en sikker suksess. Reis gjennom tid og kulturer, fra glamorøse "Gatsby Nights" til latterfylt magi med "A Magic Night" Besøk ulike land hvor både underholdning og mat er skreddersydd til hver destinasjon. Kun fantasien setter grenser for hvilken tematikk dere ønsker å utforske. La oss ta hånd om alle detaljene slik at du kan fokusere på å nyte kvelden sammen med kollegaer og kunder. Velkommen til uforglemmelige opplevelser med våre temafester!

Les mer

Firmatur

Bli med på en reise fylt med førsteklasses mat, engasjerende aktiviteter og uforglemmelig underholdning. Overlat koordineringen til vårt dedikerte team, slik at du og kollegene dine kan nyte en herlig flukt fra den travle hverdagen. Kast loss som en ekte sjørøver, få opp adrenalinet på racingbanen eller hev glasset i storslåtte omgivelser på bølgene langs Lysefjorden. Velg blant eksklusive reisealternativer og unike opplevelse som fremmer fellesskap, glede og eventyr.

Les mer

Konsert

Skal du arrangere en konsert? Vi er din komplette partner, som tar hånd om alt fra artistformidling til teknisk produksjon og sceneregi. Med en imponerende historikk med Norges fremste artister, garanterer vi suksess, enten det er en hjertevarmende intimkonsert eller en storslått produksjon. La oss sammen skape magi på scenen!

Les mer

ONS

Planlegger ditt firma et arrangement under oljemessen ONS i Stavanger? Vi har en omfattende ekspertise når det gjelder å tilrettelegge arrangementer for bedrifter i alle størrelser. Vi har lokalkunnskap til hoteller og andre arrangementssteder i Stavanger, noe som gjør oss i stand til å anbefale passende steder og fasiliteter. Vi leverer tekniske løsninger, samt skreddersydde underholdningsalternativer. Vi står til din disposisjon fra planlegging til den store dagen. Med oss ved roret, kan du vie all din energi til å gi gjestene dine en opplevelse de sent vil glemme.

Les mer

Roadshow

I samarbeid med våre kunder organiserer vi engasjerende roadshow, som sikrer den samme unike opplevelsen for gjestene uavhengig av geografisk beliggenhet. Vi tar ansvar for konseptutvikling, planlegging og gjennomføring slik at man kan ta dine produkter på landsomfattende turneer. Vi vurderer grundig om det er hensiktsmessig å transportere utstyr til ulike steder eller leie lokalt, avhengig av sted og produksjonsomfang. Videre sikrer vi at et produksjonsteam og ekstern underholdning blir fløyet inn til de ulike byene, for en feilfri gjennomføring og en uforglemmelig opplevelse.

Les mer

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
temafest

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!