Christian Ingebrigtsen

Christian Ingebrigtsen er en av Norges mest folkekjære artister og feiret 20 år som plateartist i fjor. Både som solo, med band eller eventyret med popgruppa A1

Send en uforpliktende forespørsel på Christian Ingebrigtsen!

Om Christian Ingebrigtsen

Som soloartist har Christian toppet listene her hjemme med låter som In Love With An Angel, Things Are Gonna Change og Adorable

Han har som medlem av popgruppen A1 reist verden rundt med slagere som Caught In The Middle, Everytime, Take On Me og Same Old Brand New You. Han har både vunnet en Brit Award og en MTV award, har solgt over 10 millioner fysiske album, og er ifølge Guinness book of hit singles, blant de 500 mest suksessfulle artistene i Britisk liste-historie.

Ved siden av artistkarrieren er Christian også en travel låtskriver og produsent for en rekke kjente artister, og skrev og produserte bla.a. Norges bidrag til Eurovision Song Contest i 2020, med låten Attention, med Ulrikke Brandstorp og Kjetil Mørland.

Som skuespiller har han blant annet hatt roller som Marius i Oslo Nye Teater sin oppsetning av «Les Misérables», har stemmen i flere norske Disney utgivelser, som Flynn Rider i «To på rømmen» og «Min bror bjørnen»

Christian er også en aktiv foredragsholder, aktiv MOT ambassadør, Compassion ambassadør og foreleser i låtskriving for NLA høgskolen Staffeldtsgate.

Christian kan både stille som solo, duo eller band. Alt etter type arrangement, antall gjester og format på eventet.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!