Amelie Aldner

Amelie Aldner er vokalist og låtskriver med stor stemme og stor energi på scenen. Amelie skreddersyr alltid showene sine for kunden og kan bruke ny og gammel musikk i kule kombinasjoner. Hun pleier å synge låter fra de store stemmene som feks Lady Gaga eller Whitney Houston og både ballader og up-tempo er topp! Amelies 3 egne singler finns på alle plattformer

Send en uforpliktende forespørsel på Amelie Aldner!

Om Amelie Aldner

Amelie synger i mange stiler og kan til og med trå til med en opera aria hvis det skulle ønskes. Hun kan ta dere med på Abba – medley, Disko-fest, fra Madonna og Michael Jackson til Rihanna, Dua lipa og Pink. 90’s, 80’s, 70’s temaer eller de helt nyeste party-sangene. Amelies tolkninger av Lady Gagas ”A star is born ”- sanger er populære såvel som hennes party-mikser av Whitney Houston, Mariah Carey og Celine Dion låter.

Alt fra de rolige og vakre popballadene til skikkelig klubb-dansemusikk og opera kan hun fremføre for dere på samme kveld! Og hun har selvfølgelig scene-klærne som passer til hvert nummer. Amelie er god på å lage varierte show med høy musikalsk kvalitet og setter dette sammen etter kundens ønske. Hvis det er et spesifikt tema på eventet deres så følger hun selvfølgelig det med det passende repertoaret som løfter stemningen på riktig måte.

Eksempel på en standard-kveld er: 3 dinner-shows på ca 5 minutter for deretter avslutte med et partysett på 10 til 15 minutter etter dessert.
Foto: Kristoffer Øigjord fra Snotrava Studios

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!