Hanne Vasshus

Stavangerkvinna Hanne Vasshus, som er fødd og oppvaksen på Tjensvoll, speler mykje soul, viser, jazz, musikal,men ogsåpop, rock, roots, gospel.

Send en uforpliktende forespørsel på Hanne Vasshus!

Om Hanne Vasshus

Artisten ble i 2016 kåret til årets kunstner i Stavanger. Kultursjef Rolf Norås sa da følgende: «Årets Stavangerkunstnar er uvanleg godt kvalifisert. Ho tilfredsstiller alle kriteria. Foto: Øystein Otterdal

Ho har ei utruleg vakker stemme som kjem til uttrykk innanfor fleire ulike sjangrar som jazz, viser, country eller gospel.

Ho opptrer både aleine og saman med andre, avhengig av kva prosjekt det er. Ho er ein god formidlar med eit usedvanleg talent.» (sitat hentet fra Stavanger Aftenblad, 02.01.2016 )

Hanne debuterte som plate artist i 2016 og januar 2018 var album nummer 2 en realitert. Med den amerikanske GRAMMY vinneren produsenten Malcolm Burn med på laget er lydbildet blir noe annerledes.

Resultatet av dette samarbeidet har utviklet seg i mer rock, mer «amerikana» stil, litt blues, kjører det opp og rocker det mer til.

Stavanger Aftenblad triller terningen til 6 og anmelderen skriver «Hanne Vasshus har lagd en plate som får meg til å hungre etter mer. Mer Pop-Hanne, mer Rock-Hanne, mer Vise-Hanne, mer Danse-Hanne»

Hanne leverer en musikalsk kvalitet som er blitt populært å bokke innenfor ulike events. Enten om du vil ha noen sanger i tilknytning til middagen, minikonsert eller full konsert.

Video

Video 2

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!