Beharie

Beharie oser av kreativitet og har en særstemme man både blir oppslukt av, så her er det bare å gjøre seg klar for en fin musikalsk opplevelse og minnerike øyeblikk for de som er så heldig å få oppleve artisten fra Sandnes.

Send en uforpliktende forespørsel på Beharie!

Om Beharie

Beharie har gitt ut sin andre ep, noe han strategisk nok gav ut kun et par uker etter besøk hos Lindmo hvor han sammen med Thomas Dybdahl fremførte låten «The River» OI møtet mellom de urbane røttene og kløktige melodilinjer, et unikt lydbilde

Med en far fra Jamaica har han funnet de karibiske rytmene og Beharie liker å utfordre sjangrene og beveger seg mellom soul, r`n`b og pop. Lydbildet er varmt og organisk og med en konsert får man smakebiter av hans indre liv. Melodiene er luftige, lekne og behagelig.

Beharie og hans låtmateriale en særegen tilstedeværelse som fanger deg fra første tone. En spennende og dyktig artist vi kommer til å se mye av i fremtiden.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!