Ole Alexander

Skal du ha et event er musikken de siste timene av ditt arrangement en viktig faktor for suksess! Fra de rolige stemningsfulle sangene til partysett hvor der dansegulvet skal fylles

Send en uforpliktende forespørsel på Ole Alexander!

Om Ole Alexander

Den allsidige artisten, skuespilleren, og entertaineren Ole Alexander er et sikkert kort å kjøre til ditt arrangement. Han kan bookes som solo, duo, eller som band. Ole Alexander har siden 2004 spilt et tusentalls spillejobber, og nærmest eid scenene han har opptrådt på, i og utenfor rogalandsdistriktet til suksess gang på gang.

Ole Alexander er allsidig og skreddersyr konsept etter ditt arrangement. Og vi nevner blant annet alt fra musikalske godbiter gjennom middagen til å spille opp til fest hvor dansegulvet fylles til dans ut i den seine nattetime.

Han har deltatt i talentprogrammet «The Voice» vært frontfigur i ulike band som blant annet “fillibombomboys og Elle Melle. Og i disse dager stor suksess med “Stavangerkameratene” som turnerer rundt i Norges alngstrakte land.

Ta kontakt om du ønsker å sjekke tilgjengelighet, pris eller ønsker mer informasjon. Ole Alexander er allsidig og sammen kan vi sette opp konsepter som passer ditt arrangement med tanke på størrelse, opplegg og pris.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!