Vil du ha et energisk rock n roll, funky dansbare låter, allsang, feelgood låter, klinelåter, morsomme låter, fete låter, gamle låter, nye låter, vil du danse, le, synge med til du er hes og rekke armene i været er trioen TILT nor for deg.

Om TILT

TILT presenterer en stor samling kjente og kjære låter fra de fire siste 10 år. Selv om de kun er 3 personer på scenen, låter det som et band med energi sceneutstråling og publikumskontakt få kan matche.

Trioen består av Aslak J. Johansen (bass / vokal) Ole Devold (trommer / vokal) og Svein Finneide (gitar / vokal) Alle tre spiller til daglig i bandet Loveshack, men vi vil bemerke at dette ikke er en «light-versjon» av dette bandet. Tilt er etannet konsept og reportoir, med noen av de samme folka.

Et av nøkkelordene, i tillegg til å alltid få sitt publikum til å danse, synge med og storkose seg , er fleksibilitet. TILT trenger liten plass fysisk og og passer inn i nesten alle sammenheng. De har stort og variert repertoir, med kjente låter fra 60 tallet og helt opp til dagens hits.

Video

Miracle