TILT

Vil du ha et energisk rock n roll, funky dansbare låter, allsang, feelgood låter, klinelåter, morsomme låter, fete låter, gamle låter, nye låter, vil du danse, le, synge med til du er hes og rekke armene i været er trioen TILT nor for deg.

Send en uforpliktende forespørsel på TILT!

Om TILT

TILT presenterer en stor samling kjente og kjære låter fra de fire siste 10 år. Selv om de kun er 3 personer på scenen, låter det som et band med energi sceneutstråling og publikumskontakt få kan matche.

Trioen består av Aslak J. Johansen (bass / vokal) Ole Devold (trommer / vokal) og Svein Finneide (gitar / vokal) Alle tre spiller til daglig i bandet Loveshack, men vi vil bemerke at dette ikke er en “light-versjon” av dette bandet. Tilt er etannet konsept og reportoir, med noen av de samme folka.

Et av nøkkelordene, i tillegg til å alltid få sitt publikum til å danse, synge med og storkose seg , er fleksibilitet. TILT trenger liten plass fysisk og og passer inn i nesten alle sammenheng. De har stort og variert repertoir, med kjente låter fra 60 tallet og helt opp til dagens hits.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!