RANDI TYTINGVÅG TRIO

Tytingvåg er en sterk formidler med ekte tilstedeværelse. Med et unikt sound og ekte historiefortelling har hun skapt seg et navn både nasjonalt og internasjonalt.

Send en uforpliktende forespørsel på RANDI TYTINGVÅG TRIO!

Om RANDI TYTINGVÅG TRIO

Randi Tytingvåg har evnen til å fortrylle publikum med musikken sin. Hun har en særegen stemme som spenner fra det lavmælte og fragile til det kraftfulle og råe.

Randi Tytingvåg Trio er aktuelle med sitt nye album «The Light You Need Exists.» Sammen har de skapt et unikt Norwegicana sound; inspirert av den mangfoldige amerikanske tradisjonen og deres egne norske røtter. Dette er nært og ekte.

Tett samspill og vokale harmonier har blitt deres fremste varemerke. De opptrer som et lite kammerorkester.

På tekstsiden har Tytingvåg inngått et spennende samarbeid med jærdikteren Helge Torvund. Det har vært veldig inspirerende og vil vise nye sider av dem begge. Ja, Helge Torvund skriver rett og slett på engelsk!

Trioen henter henter inspirasjon fra folk, jazz og country.

Foruten Tytingvåg sine egne komposisjoner har hun valgt sanger fra egne favoritter som for eksempel Cole Porter, Joni Mitchell, Tom Waits, Gillian Welch og Friedrich Hollaender. Her er det noe for enhver smak!

Line up
Randi Tytingvåg: vokal, piano
Dag S. Vagle: gitar ,vokal, koring
Erlend Egeberg Aasland: banjo, tenor gitar, cavaquinho,piano, koring

 

 

Video

Video 2

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!