Carina Dahl

Send en uforpliktende forespørsel på Carina Dahl!

Om Carina Dahl

Carina Dahl har befestet seg som en av Norges mest synlige artister og TV-personligheter gjennom de siste årene.

En energisk, positiv og hardtarbeidende jente med beina godt plantet på jorda som alltid leverer gode opplevelser fra scenen

Tre ganger har hun deltatt i Melodi Grand Prix, vært med i i to sesonger av Celebrity Masterchef, kom til semifinalen i «71 grader Nord-Kjendis” og har vunnet Torpet Kjendis på TV2 for deretter kjempet seg videre til en fin 3.plass i «Farmen Kjendis».

Carina kan se tilbake på god internasjonal pop på engelsk til musikk på egen dialekt og nevner blant annet låten Despacito som hun gav ut på trøndersk. Andre populære låter hun har sluppet de siste åren er, «Du og æ» “Få mæ hjæm”, og selvsagt «sommer-hit’en «Bikikin».

Carina har gjort en rekke samarbeid med andre artister, en av samarbeidene som tok av på få dager var tolkningen av Shallow som hun gjorde med Åge Sten Nilsen, på rekordtid gikk låten viralt og preget nyhetsbildet i alle landets medier og sosiale plattformer.

Med Carina får man gode opplevelser fra scenen. Hun gjør alt fra fullt band, akustisk, trio til singback. Hun jobber med alt i fra DJ, sidekick, dansere og eminente musikere når hun står på scenen

Video

 

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!