Magnus Bokn

Magnus Bokn er en singer/songwriter pakket inn i et lag av Folk-rock og vise-pop. Tekster står i fokus og han har en forkjærlighet gjøre sin egen versjon av kjente låter. Han kan også gjør cover versjoner pakket inn med sin egne lille vri.

Send en uforpliktende forespørsel på Magnus Bokn!

Om Magnus Bokn

Magnus Bokn entret musikkscenen i Stavanger allerede som 13 åring.

Først som vokalist i bandet Royal Oil, og så i bandet Adopting Peter. Deretter har han både vært med i flere program på TV og bygget seg opp et navn som låtskriver og sanger.

Magnus Bokn kom til semifinalen i Idol som 16-åring. I tiden etter dette har han fortsatt som artist og låtskriver, og har spilt med både nasjonale og internasjonale artister. Nå spiller han melankolsk vise pop og opptrer på firma arrangement og andre spillejobber Norge rundt.

Magnus Bokn deltok på The Voice i 2017 og mentorene var over seg av begeistring. Morten Harket sa at dette satt veldig bra, Lene Marlin sa utrolig kult, gid timing og god opptreden. Yosef fra Madcon sa «du er veldig karismatisk, det er ikke påtatt» Mens Martin Danielle sa «Du er show ass, jeg klarer ikke dy meg, du står støtt på scenen og jeg har ventet på deg i hele dag”

Magnus kan både komme som solo artist eller med band, han kan gjøre alt fra noen låter tilknyttet middagen eller minikonsert på lukkede og åpne arrangement.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!