Hvordan jobber vi

Event – Prosjektledelse, vi er med fra ide til gjenoføring. 

Ingen jobb for liten og ingen for stor! Vi jobber sammen med deg som kunde fra ide til gjennomføring. Det kan dreie seg om: julebord, sommerfest, årsfest, konferanser, kick off, åpning av et nytt bygg og jubileum for å nevne noen.

Du som kunde har ett kontaktledd, vi tar oss av alt det andre. Dette er løsningen for deg som ønsker å spare tid i en travel hverdag og ikke minst ønsker at ditt arrangement skal profesjonaliseres i alle ledd.

Vi er med fra planleggingen starter, står for alle detaljer før arrangement og har en eller flere prosjektledere tilstede for selve gjennomføringen av kvelden.

Konferanse – Totalleverandør av fagdager og konferanse

At ditt møte blir gjennomført på en profesjonell måte både før, under og etter arrangementet er essensielt.

Vi vet viktigheten av at det tekniske utstyret er i orden, lokalitetene er tilpasset dine behov, maten er velsmakende og energirik og at servicen og kvaliteten er ivaretatt.

Vi er din forlengende arm slik at du kan konsentrere deg om deres innhold. Vi tar oss av alle de andre elementene som gjør at du kan bruke din tid på egne oppgaver til arrangementet.

Artist – Alt innen artistformidling

Med et stort kontaktnett innenfor den norske underholdningsbransjen formidler vi komikere, artister, band, trubadurer, DJ, foredragsholdere og barneunderholdning. Vi formidler også det særegne, spesielle kombinasjoner med ulike stilarter og sjangere.

Kort fortalt står du som kunde for arrangementet, men ønsker hjelp til booking av en eller flere momenter til ditt arrangement Er det noen spesielle du ser etter som ikke ligger på vår nettside er det bare å ta kontakt, vi kjenner helt sikkert til den / de du er på utkikk etter.

Show – Underholdning på høyt nivå

Vi lager gjerne en skreddersydd showpakke hvor du som kunde kommer til dekket bord. Enten det dreier om et sommershow med standup, grill og trubadur eller julearrangement med humor, julemat og livemusikk. Vi kan også sette opp en rekke andre show innenfor ulike temaer.

I tillegg setter vi hvert år opp julebordshow i Bergen og på Sola utenfor Stavanger, totalt 9.000 billetter blir hvert år solgt til utsolgte showkvelder fordelt på 3 helger i disse byene. Showene kan alle kjøpe seg inn på, og består av en stjernespekket artistpakke med nasjonale og lokale entertainere gjennom kvelden.

Kontakt oss

Forespørsel_med kommentarfelt
_FAS6981

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!