Hvordan
jobber vi

Event – Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor

Vi jobber sammen med deg som kunde fra ide til gjennomføring. Det kan dreie seg om: julebord, sommerfest, årsfest, konferanser, kick off, åpning av et nytt bygg og jubileum for å nevne noen.

Du som kunde har ett kontaktledd, vi tar oss av alt det andre. Dette er løsningen for deg som ønsker å spare tid i en travel hverdag og ikke minst ønsker at ditt arrangement skal profesjonaliseres i alle ledd. Vi er med fra planleggingen starter, står for alle detaljer før arrangement og har en eller flere prosjektledere tilstede for selve gjennomføringen av kvelden.

Konferanse – Totalleverandør av fagdager og konferanse

At ditt møte blir gjennomført på en profesjonell måte både før, under og etter arrangementet er essensielt. Vi vet viktigheten av at det tekniske utstyret er i orden, lokalitetene er tilpasset dine behov, maten er velsmakende og energirik og at servicen og kvaliteten er ivaretatt.

Artist – Alt innen artistformidling

Med et stort kontaktnett innenfor den norske underholdningsbransjen formidler vi komikere, artister, band, trubadurer, DJ, foredragsholdere og barneunderholdning. Vi formidler også det særegne, spesielle kombinasjoner med ulike stilarter og sjangere. Kort fortalt står du som kunde for arrangementet, men ønsker hjelp til booking av en eller flere momenter til ditt arrangement Er det noen spesielle du ser etter som ikke ligger på vår nettside er det bare å ta kontakt, vi kjenner helt sikkert til den / de du er på utkikk etter.

Show – Underholdning på høyt nivå

Vi laget en ferdig showpakke hvor du som kunde kommer til dekket bord. Her vil det være andre firma som også kjøper billetter. Gjennom mange år har blant annet julebordshowet på Sola og Bergen blitt en bestselger. Midt i beste tid for julebord har vi satt opp en pakke med nasjonale, lokale artister og komikere. Her er det også fantastisk julemat og dans ut i den sene nattetimer. En helaften det bare er å glede seg til.

Kontaktskjema

Forespørsel_med kommentarfelt