Hvordan jobber vi?

Nedenfor har vi delt inn i våre 3 kjerneområder:

Event – Ingen arrangement for lite, ingen for stort!

Med tanke på ulike events jobber vi sammen med deg som kunde fra ide til gjennomføring. Det kan for et eksempel dreie seg om: julebord, sommerfest, årsfest, konferanser, kick off, åpning av et nytt bygg og firmajubileum for å nevne noe. Kort fortalt kan man si at du som kunde har kun et kontaktledd, vi tar oss av alle andre. Dette er den ultimate løsningen for deg som ønsker å spare tid i en travel hverdag og ikke minst ønsker at ditt arrangement skal profesjonaliseres i alle ledd. I grove trekk kan vi si at er med allerede fra planleggingen starter, står for alle detaljer før arrangement og har en eller flere prosjektledere tilstede for selve gjennomføringen av kvelden.


Artist – alt innenfor artistformidling!

Med et stort kontaktnett innenfor den norske underholdningsbransjen formidler vi komikere, artister, band, trubadurer, DJ, foredragsholdere og barneunderholdning. Vi formidler også det særegne, spesielle kombinasjoner med uike stilarter og sjangere. Kort fortalt står du som kunde for arrangementet, men ønsker hjelp til booking av en eller flere momenter til ditt arrangement Er det noen spesielle du ser etter som ikke ligger på vår nettside er det bare å ta kontakt, vi kjenner helt sikkert til den / de du er på utkikk etter.


Show – humor på høyt nivå!

Her har vi satt ferdig en showpakke hvor du som kunde kommer til dekket bord. Her vil det være andre firma som også kjøper billetter.Gjennom mange år har blant annet julebordshowet på Sola blitt en bestselger. Midt i beste tid for julebord har vi satt opp en pakke med nasjonale og lokale artister og komikere. Her er det også fantastisk julemat og dans ut i den sene nattetime. Rett og slett en helaften, det er bare å glede seg.

 

Prosjektledere Topp Arrangement