Syngende servitør

JULEBORD

Syngende servitør er en garantert suksess.

Karin Hodne har spilt i mange teaterstykker og oppsetninger gjennom de siste årene og man kan, blant annet, nevne «Reisen til julestjernen» hvor hun hadde hovedrollen i 2013, Bruredansen i 2012, hvor hun også hadde hovedrollen, samt var medvirkende i oppsetningen «I blanke messingen» høsten 2013.

Se flere artister her

Syngende servitør
Tenk deg, rett før middagen skal gå i gang, introduserer kveldens konferansier at «det snart er klart for bespisning, servitørene nå står klare for å skjenke og en av servitørene er, i følge ryktene, svært musikalsk» Karin skjenker to personer vin før hun plutselig begynner å synge «All That Jazz» fra Chicago. Løpet av sangen beveger hun seg fra bord til bord mens hun flørter og får kontakt med publikum, setter seg ned på fanget til en av gjestene og kysser han på kinnet før hun til slutt utbringer en felles skål.

Sangen kan både gjøres med Karin alene, eller med dansere kledd ut som servitører og danser til sangen som Karin synger.

Ønsker man at Karin gjør en ekstra sang etter middagen er dette også populært, dog da som seg selv og ikke som en av servitørene.

For booking av Karin Hodne, vår syngende servitør, ta kontakt med oss i Topp Arrangement