Kveldens hovmester blir spilt av komikeren Mads Hadler. Uten at gjestene veit noe menger Mads som forøvrig spiller rollen som den "homofile hovmester Sindre" Damene elsker denne karakteren og mannfolka blir nesten litt sjalu.

Om Kveldens hovmester

I starten er han nokså rolig, men etter hvert blir han mer og mer vimsete. Kanskje flørter han med damene, nipper til vinen eller mister ting. Som kveldens hovmester vil han også ønske velkommen, ta menypresentasjon og fortelle litt om maten.

Komikeren trekker seg etter hvert diskret tilbake og dukker opp igjen på scenen etter middagen, her røpes det at gjestene er blitt holdt for narr gjennom måltidet,  avslutningsvis holdes Mads en lite standupinnslag.

Allsidigheten gir Mads et bredt spekter å spille på, alltid med hensikten til å jage frem latteren til gjestene. Bit deg merke i komikeren, du kommer garantert til å le mer av han. Hvis du ikke har opplevd Mads Hadler er det på tide!

Dette nye stjerneskuddet leverer mengder av selvironi, presis timing og en inderlig evne til å gi av seg selv. Mads har de siste årene for alvor satt foten ned på norske humorscener og har ingen planer om å flytte den.

Foto

Mads Hadler