Kevin Lunde

La deg lure, la deg begeistre og le deg skakk sammen med Kevin Lunde. Med en herlig blanding av magi og humor engasjerer Kevin på mange plan samtidig.

Send en uforpliktende forespørsel på Kevin Lunde!

Om Kevin Lunde

Glem det klassiske bildet av en tryllekunstner iført kjole og hvitt trylle frem kaniner fra flosshatten. Se heller frem til magiske øyeblikk og en dose med galskap.

Kevin er blant Norges aller fremste utøvere av magi, men viser at det går an å gi folk en magisk opplevelse uten hokus pokus og silkeduker. Kevin på scenen kan nok mer sammenlignes med et friskt standupshow, som bruker trylling som virkemiddel.

Han kan se tilbake på over 15 års erfaring fra ulike scener i Norges langstrakte land, han forbløffet nasjonen med sin magi og fingerferdighet i programserien «Rundlurt» på NRK og hadde stor suksess med soloshowet “kaniner ingen adgang”

Kevin leverer 100 % hver eneste gang han står på scenen om det så gjelder små arrangement eller de største banketter. En perfekt entertainer å bruke i de fleste sammenhenger som jubileum, julebord, sommerfest, kickoff eller kun en middag som ønsker topp underholdning.

Kevin kan også benyttes til ulike konsepter og vi nevner:
– Kveldens konferansier
– Underholdningsinnslag
– Close up

I tillegg til humor og latter vil man oppleve triks de fleste aldri har sett før.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!