Sturla Berg-Johansen

Komiker Sturla Berg-Johansen har i en årrekke sjarmert publikum i senk med sitt vinnende vesen, komiske teft og beundringsverdige innlevelse - det være seg som komiker, entertainer og programleder.

Send en uforpliktende forespørsel på Sturla Berg-Johansen!

Om Sturla Berg-Johansen

Komiker Sturla Berg-Johansen har i en årrekke sjarmert publikum i senk med sitt vinnende vesen, komiske teft og beundringsverdige innlevelse – det være seg som komiker, entertainer og programleder.

Sturla Berg-Johansen kan blant annet se tilbake på komipris for beste standup, folkets pris under gullruten og Leif Justers ærespris.

Sturla regnes som en av Norges beste komikere, og har vært med helt fra starten av norske standup-eventyret, og det er på scenen man virkelig får kjenne pulsen på denne eminente humoristen.

Han foretrekker selv-ironi fremfor å henge ut andre kjendiser. Går man i seg selv er det nok å ta av, sier han – og understreker at vi alle er ganske like. Folk kjenner seg igjen, og det blir mye latter, ettertanke og god stemning.

Sturla har også en fantastisk stemme, så booker du med musiker blir det noen herlige musikalske innslag gjennom kvelden også.

 

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!