Sturla Berg-Johansen

Sturla Berg-Johansen

Komiker Sturla Berg-Johansen har i en årrekke sjarmert publikum i senk med sitt vinnende vesen, komiske teft og beundringsverdige innlevelse – det være seg som komiker, entertainer og programleder.

Sturla Berg-Johansen kan blant annet se tilbake på komipris for beste standup, folkets pris under gullruten og Leif Justers ærespris.

Han har gjort en rekke rekke programleder jobber på TV som Deal Or No Deal, Norske Talenter og Er du smartere enn en 5-klassing.

Sturla regnes som en av Norges beste komikere, om ikke den beste! Han har vært med helt fra starten av norske standup-eventyret, og det er på scenen man virkelig får kjenne pulsen på denne eminente humoristen.

Han innehar allsidighet med sin brede erfaring innen teater, revy, show og TV samt stadige oppdrag som konferansier, toastmaster og foredragsholder. Som komiker snakker han om alt mulig, setter ting på spissen og skaper debatt.

Sturla kan se tilbake på en rekke standupshow, soloforestillinger, sommershow og julebordshow. Han skriver i disse dager på nytt materiale og høsten 2017 braker det løs med ny soloforestilling som skal ut på turne.

Han foretrekker selv-ironi fremfor å henge ut andre kjendiser. Går man i seg selv er det nok å ta av, sier han – og understreker at vi alle er ganske like. Folk kjenner seg igjen, og det blir mye latter, ettertanke og god stemning.

Sturla Berg-Johansen er den perfekte komiker til firma arrangement, han kan opptre med innslag etter middag eller som konferansier hvor han holder den røde tråden gjennom kvelden. Uansett vil han skape en uforglemmelig kveld med en herlig blanding av standup og galskap.

Sturla har også en fantastisk stemme, så booker du med musiker blir det noen herlige musikalske innslag gjennom kvelden også.

Video 1  – Fra lukket firmajobb

Video 2 – Fra showforestillingen #denfølelsen

Video 3 – fra Latter

Kategori