Jon Niklas Rønning

Jon Niklas er en av Norges fremste komiker med lun humor og musikalske godbiter leder han enhver kveld til topp score hver eneste gang. For tiden er han blitt en ettertraktet entertainer på alle digitale arrangement som nå avholdes.

Send en uforpliktende forespørsel på Jon Niklas Rønning!

Om Jon Niklas Rønning

Jon Niklas, kjent fra komikerduoen Bye & Rønning leverer fantastisk underholdning sammen med musiker Ole Morten Aagenæs. Jon Niklas har tatt med seg gitaren rundt for å underholde folket!

De lager sanger om folk i publikum og sørger for en minnerik opplevelser med parodier, imitasjoner, stand up og musikalske innslag. Med lang erfaring, utallige show og mange tv opptredener er Jon et sikkert kort å kjøre på ditt neste event.

Jon kan bookes som både konferansier til et innslag etter middagen. Det blir garantert en suksess på deres firmafest! Han skriver gjerne spesialtilpassede sanger og parodier til nettopp ditt arrangement.

Digitale arrangement

For tiden er han blitt en ettertraktet entertainer på alle digitale arrangement som nå avholdes, Jon Niklas skreddersyr en helt egen sang til din bedrift som spilles inn i studio slik at du kan sende ut til de ansatte eller vise på neste digitale sammenkomst.

Video

Miracle

Ta kontakt for en prat og vi skreddersyr deretter et uforpliktet konsept tilbud til deg og ditt firma. I samarbeid med deg skaper vi magi på deres neste arrangement!